Gość Nobody Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Może zrobione z nad Morskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 2 minuty temu, Nobody napisał: Może zrobione z nad Morskiego ? A widzisz tu Mnicha bo ja tak?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 45 minut temu, vatra napisał: A widzisz tu Mnicha bo ja tak?! No tak właśnie mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 54 minuty temu, vatra napisał: A widzisz tu Mnicha bo ja tak?! Trudno nie zauważyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 12 godzin temu, Nobody napisał: Może zrobione z nad Morskiego ? Tak, znad morskiego oka :) Ale tylko wysokością. Proszę o doprecyzowanie odpowiedzi. 12 godzin temu, vatra napisał: A widzisz tu Mnicha bo ja tak?! Ja też tu widzę Mnicha, tego forumowego też :D 10 godzin temu, Karol Kliński napisał: strzelam, że zdjęcie może być zrobione z Zadniego Mnicha Niecelny strzał. Zagadka prawie rozwiązana :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 1 minutę temu, Karol Kliński napisał: Miałem dylemat, czy Zadni Mnich, czy Cubryna? Więc podejrzewam, że to drugie, zgadza się? Niestety nie. :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) A może to po prostu szlak na Szpiglas?! Edytowane 6 Maja 2020 przez vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Ze Szpiglasa ! Edytowane 12 Maja 2020 przez Tatromen a/e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) 11 minut temu, vatra napisał: A może to po prostu szlak na Szpiglas?! Bingo!!! Prosto z ceprostrady! PS. Chyba nie było takie trudne :) Tego Mnicha wypatrzeć i z górki już. A tak groźnie wyglądał z dołu... Edytowane 6 Maja 2020 przez Mateusz Z 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Gdzie jestem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Słowacja ? Dolina Białej Wody ? Albo trochę wyżej , Litworowa lub Kacza ? Edytowane 6 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 25 minut temu, Tatromen napisał: Słowacja ? Dolina Białej Wody ? Albo trochę wyżej , Litworowa lub Kacza ? Lub...? Jeszcze trochę...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Staroleśna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Bingo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Dzięki ! Chyba w tym dniu jeszcze szybciej szedłem , dlatego wydawało mi się to trochę bliżej ! Muszę zwolnić !!!! Zaraz coś wrzucę . Edytowane 6 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 28 minut temu, Tatromen napisał: Muszę zwolnić !!!! Będzie szansa, że ktoś za Tobą nadąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Idąc w ślad za Mateuszem , jeszcze mniej widać ! ......Skąd zrobione zdjęcie ? Proszę podać współrzędne geograficzne i dokładny czas zrobienia zdjęcia . Dopuszczalny błąd w czasie 1 godzina ! Podpowiedź od razu. Jest noc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Tatromen napisał: Idąc w ślad za Mateuszem , jeszcze mniej widać ! ......Skąd zrobione zdjęcie ? Proszę podać współrzędne geograficzne i dokładny czas zrobienia zdjęcia . Dopuszczalny błąd w czasie 1 godzina ! Bez przesady, nie idź w moje ślady, małą stopę mam, nie zmieścisz raków. :P Banalna zagadka :D Odpowiedź Współrzędne geograficzne około 49.2 N; 20,1 E, godzina 02:54 :) Albo: 49º 10' 54.001" N 20º 4' 50.716" E Edytowane 6 Maja 2020 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Jak Mateusz strzela to ja też Szerokość: 52°10.455′N Długość: 18°34.2402′E godz.3.35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 5 minut temu, Nobody napisał: Szerokość: 52°10.455′N Długość: 18°34.2402′E To gdzieś koło Konina ;) Raczej odpada. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 50 minut temu, Mateusz Z napisał: Bez przesady, nie idź w moje ślady, małą stopę mam, nie zmieścisz raków. Banalna zagadka Odpowiedź Współrzędne geograficzne około 49.2 N; 20,1 E, godzina 02:54 Albo: 49º 10' 54.001" N 20º 4' 50.716" E Mateusz gratki za szybkość w działaniu i super skojarzenie . Bingo ! Reszta zostaje między nami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Skoro odgadłem to z czarnego w białe. Skąd zrobione zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Polska strona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 27 minut temu, Tatromen napisał: Polska strona ? Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Do którego schronu najbliżej z tego miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi