Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Przed chwilą, Mnich napisał: Czy to okolice Polskiego Grzebienia? Pudło ! Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Albo to jest Żabi Koń, albo jakiś kopczyk na Twoim podwórku?! Chyba że idziesz na Mięgusze od słowackiej strony?! Albo już nie wiem co to może być??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 1 minutę temu, vatra napisał: Albo to jest Żabi Koń, albo jakiś kopczyk na Twoim podwórku?! Chyba że idziesz na Mięgusze od słowackiej strony?! Albo już nie wiem co to może być??? Ani to żaba ani to koń ! ? Ładne bym musiał mieć podwórko pod taki kopczyk .? Z trzech stron mojego domu działki są wolne , do kupienia , finansujesz mi ? ? Ale kopczyk , sypiemy razem , ok ? .....Życia by nam brakło , albo inaczej Tobie by brakło , mi nie ! Zastanów się dlaczego ? ?? Nie idę też na Mięgusze , przykro mi ! Quote Link to post Share on other sites
vatra 3,384 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Poddaje się! Definitywnie!? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 37 minut temu, Tatromen napisał: Nie idę też na Mięgusze , przykro mi ! Mi też by było przykro jakbym nie poszła na Mięgusze ?? A serio ten łańcuch to pod szczytem czy jakąś przełęczą ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 3 minuty temu, vatra napisał: Poddaje się! Definitywnie!? A było tak blisko , szkoda to tylko Tatry ! ???? Nie poddawaj się , ja się nie poddaje nigdy , w górach nie ma o tym mowy a na forach szczególnie trollom i hejterom , atencyjnym , populistom i zawistnym . Żal mi takich ludzi ! Dzisiaj będą podpowiedzi , może zdjęciowe nawet ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 4 minuty temu, Nobody napisał: Mi też by było przykro jakbym nie poszła na Mięgusze ?? A serio ten łańcuch to pod szczytem czy jakąś przełęczą ? Łobuz z Ciebie z tymi Mięguszami , oj łobuz ! ?? Praktycznie na przełęcz , brawo ! ? Ale dalej można na szczyt ! ? Quote Link to post Share on other sites
MonteLaguna 178 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Okolice Durnego Szczytu? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 7 minut temu, MonteLaguna napisał: Okolice Durnego Szczytu? Pudło ! ML z Durnego to do Terycho najbliżej a ja pisałem że najbliższy schron z tego miejsca to pod Rysami ! Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 17 minut temu, Tatromen napisał: Praktycznie na przełęcz , brawo ! ? Ale dalej można na szczyt ! ? To może na Ciężki Szczyt ? Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 1,885 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Przełęcz Waga? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 11 minut temu, Nobody napisał: To może na Ciężki Szczyt ? BINGO !!!! Na Ciężkim . Zgadłaś ! ...no to pod jaką przełecz ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 13 minut temu, Mnich napisał: Przełęcz Waga? Pudło ! Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Pod kogutkiem ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) Dnia 2.05.2020 o 14:49, Nobody napisał: Pod kogutkiem ? Wystarczy Ciężki ale zgadza się . Teraz sobie zapiej z radości jak Kogutek . Zagadka od 07.04.2020 , dopiero teraz rozwiązana ! BRAWO ! ? Przyznam że łatwa nie była , poza szlakowa . Pytania , jeszcze raz pytania naprowadzające , proszę Was i będzie szybko odgadnięte ! Edited May 12, 2020 by Tatromen Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Ja takich trudnych nie posiadam. Będę musiała pogrzebać w archiwum i coś pokombinować ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 (edited) Nie mam trudnych ale gdzie idę ? Edited May 2, 2020 by Nobody Quote Link to post Share on other sites
MonteLaguna 178 Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Żleb Kulczyńskiego? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Niestety nie ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Szedłem tu ? ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 8 godzin temu, Tatromen napisał: Szedłem tu ? ? Nie żartuj ?? Ty wszędzie szedłeś ?? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,870 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Dnia 2.05.2020 o 17:10, Nobody napisał: Nie mam trudnych ale gdzie idę ? To mi wygląda na lodową przełęcz. Quote Link to post Share on other sites
Guest Nobody Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 5 minut temu, Mateusz Z napisał: To mi wygląda na lodową przełęcz. Dobrze Ci wygląda ? Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,870 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Skoro dobrze mi się wydaję to zagadkę zadaję. Jaką nazwę nosi szczyt ze zdjęcia oraz z jakiego miejsca doszło do owego szczytu ujęcia? Quote Link to post Share on other sites
Guest Tatromen Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 3 godziny temu, Nobody napisał: Nie żartuj ?? Ty wszędzie szedłeś ?? Oj tam , oj tam , nie wszędzie ale tu byłem .?Tylko tego łańcucha się nie uchwyciłem ! ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts