Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 5 minut temu, Mateusz Z napisał: Słowacja Mnie to wygląda na okolice Wielkiego Białego Stawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 2 minuty temu, Tatromen napisał: Do którego schronu najbliżej z tego miejsca ? Nad Zielonym jeziorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) @Nobody Winner Winner chicken dinner! Edit: Nawet nie zdążyłem odpisać Tatromenowi :) Edytowane 6 Maja 2020 przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 2 minuty temu, Mateusz Z napisał: @Nobody Winner Winner chicken dinner! Edit: Nawet nie zdążyłem odpisać Tatromenowi Niemożliwe że byłam szybsza niż Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Przed chwilą, Nobody napisał: Niemożliwe że byłam szybsza niż Tatromen I po co ja Cię obudziłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 10 minut temu, Mateusz Z napisał: Edit: Nawet nie zdążyłem odpisać Tatromenowi Podkradła mi , Mati odpowiadaj mi prywatnie ! (Żartuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Skąd zrobione zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Czy Ty wyjeżdżając w Taterki nie sprawdzasz pogody ? Ale wam dymi wszystkim , czekajcie niech zgadnę , pływacie w chmurach ! Acha , żeby Ci nie było , z tych kamoli na pierwszym planie , zgadłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 10 minut temu, Karol Kliński napisał: Czyżby ze Szpiglasowego Wierchu? Widok w stronę masywu Miedziane? Niestety nie ten rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 14 minut temu, Tatromen napisał: Czy Ty wyjeżdżając w Taterki nie sprawdzasz pogody ? Lubię chodzić we mgle bo nigdy nie wiadomo gdzie można dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Tak tak , liczysz na mglistą 14 WKT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 A może ze Świnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 5 minut temu, Tatromen napisał: A może ze Świnicy ? Celnie Ale za szybkoNie umiem wymyślić trudnej zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 12 godzin temu, Nobody napisał: Celnie Ale za szybko Przepraszam ! ....... Jednak jak pisałem wolno to mnie wyprzedziłaś ! Mateusz nie zdążył odpisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dobra jedziem dalej ! .......Skąd zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ... i znowu miesiąc główkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1 minutę temu, Krisbin napisał: ... i znowu miesiąc główkowania Nie strasz bo będą dwa ! Spokojnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 11 minut temu, Krisbin napisał: ... i znowu miesiąc główkowania Tak naprawdę tam było ciężko bo szczyt Ciężki , nie dziw się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 A teraz będzie ,,mglista przełęcz". Zakładając że idziesz od polskiej strony i szlakiem ( co jest mało prawdopodobne) to może ze szlaku na Rysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Pudło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 To oczywiście poza szlakiem ? I pewnie na Słowacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Jak tak myślisz to ok . Przecież na forum każdy ma prawo do własnego zdania . Przykre jest natomiast to iż niektórzy myślą że mają prawo nawet do bezczelnych insynuacji czy kłamstw wobec innych , czy też wprowadzania wszystkich forumowiczów w błąd , zwodniczą , przebiegłą , oszczerczą mową ! .......Dobra , prostujemy , poza szlakiem ale w Polsce .... Edytowane 12 Maja 2020 przez Tatromen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jak w Polsce to może strzelę........Mięguszowiecki Czarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Czarno to widzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 To może Pośredni albo Wielki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi