Q'bot 1,475 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) 39 minutes ago, J@n said: Ten szczyt z dziurką ma swoją nazwę , może jeszcze ktoś wie jak się nazywa żleb, w którym leży płat śniegu. Ze szczytów z dziurką to ja znam Baranie Rogi ? Istnieje również ryzyko, iż jest to Żłobisty szczyt, ale czy jego widać gdzieś ze szlaku? ? Edited November 21, 2019 by Q'bot Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ja to na tym zdjęciu nawet żadnej dziurki nie widzę? ale pewnie przez to, że mam wyświetlacz zbity w telefonie ?♀️ Poczekam aż ktoś odgadnie co to za miejsce i wrzuci swoje zdjęcie, może uda mi się za którymś razem ? Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,213 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Jaworowy Róg ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 8 godzin temu, Artur S napisał: Jaworowy Róg 8 godzin temu, Q'bot napisał: Baranie Rogi żadne rogi i nie sugerujcie się tą "dziurką" bo to złudzenie optyczne z perspektywy zdjęcia - jeden z głazów szczytowych się tak ustawił. Boy i Przerwa wleźli na niego jako pierwsi oczywiście jak przystało na Tatry obowiązkowo z przewodnikiem. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Czy to Staroleśny ? Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 16 minut temu, Agnieszka GP napisał: Czy to Staroleśny ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Dzięki za entuzjazm ?? Quote Link to post Share on other sites
MonteLaguna 177 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ale nadal nie wiemy jak nazywa się ten żleb. 9 godzin temu, J@n napisał: Może jeszcze ktoś wie jak się nazywa żleb, w którym leży płat śniegu. 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) 12 minut temu, MonteLaguna napisał: nadal nie wiemy jak nazywa się ten żleb. jak może się nazywać żleb spadający z Klimkowych Wrótek, a przewodnikiem prowadzącym naszych słynnych poetów był niejaki Klemens Bachleda ? Ps. Może Kacha odpowie Edited November 22, 2019 by J@n Kacha Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Klimkowy żleb ale to już było łatwe ??? Quote Link to post Share on other sites
J@n 563 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 8 minut temu, Tatromen napisał: jakie to proste byłeś tam ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 34 minuty temu, J@n napisał: Ps. Może Kacha odpowie No nieeee... Znowu się spóźniłam ??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 10 minut temu, Kacha napisał: No nieeee... Znowu się spóźniłam ??? Przepraszam ? Już nie będę ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 To czyja teraz kolej na zdjęcie? Będę czekać, może uda mi się odgadnąć ?tylko proszę coś prostego i polskiego wrzucić ?? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Słuchajcie, szczyt nazwany, żleb nazwany, ale nikt nie napisał z jakiego miejsca zrobiono zdjęcie, więc jako że chciałabym wrzucić w końcu to zdjęcie zagadkę, podaję info : Zdjęcie zrobione ze szlaku niebieskiego Rohatka - Zbójnicka Chata. ? Czy mogę już wrzucać swoje? ???? Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Przed chwilą, Kacha napisał: Słuchajcie, szczyt nazwany, żleb nazwany, ale nikt nie napisał z jakiego miejsca zrobiono zdjęcie, więc jako że chciałabym wrzucić w końcu to zdjęcie zagadkę, podaję info : Zdjęcie zrobione ze szlaku niebieskiego Rohatka - Zbójnicka Chata. ? Czy mogę już wrzucać swoje? ???? WRZUCAJ ??? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 No dobrze, moje pewnie będzie dla was łatwe, bo ja w sumie jeszcze nie przeszłam całych Tatr wzdłuż i wszerz. Ale wygrzebalam je z folderu sprzed dłuuuuugiego czasu, odpowiednio przycięłam... I jest? Pytanie na jakim szlaku zostało zrobione zdjęcie(kolor)? Skąd wychodzimy i dokąd dojdziemy tymi schodeczkami? Proste, prawda? ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Przed chwilą, Mili Wi napisał: @Kacha Czy to podejście na Karb z Zielonej Doliny? Niestety nie ?♀️ Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Przed chwilą, Tatromen napisał: Świstówka ???? Moko-Piątka , niebieski !!!! Nie ?♀️ Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Przed chwilą, Mili Wi napisał: @Kacha a czy to zachodnie? ? Wysokie ? Quote Link to post Share on other sites
MonteLaguna 177 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Na Szpiglasową Przełęcz z MOka. Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Przed chwilą, MonteLaguna napisał: Na Szpiglasową Przełęcz z MOka. Niestety nie ?♀️ Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Przed chwilą, Tatromen napisał: Czerwony szlak ????? Nie ? Edit: WSKAZÓWKA Czerwony nie jest, ale można nim dojść do czerwonego. No to teraz już macie łatwo ? Edited November 22, 2019 by Kacha Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 To, czym powinniście się sugerować, to górna krawędź zdjęcia na samym środku. Tam właśnie widać cel wędrówki ? Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ciepło... ale nie ten kolor ?♀️ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts