Gość Tatromen Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Blisko czego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No to chyba tej Jaskini Tomkowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Bingo !!!! Na wschodnich stokach południowego wierzchołka znajduje się niewielka Tomkowa Jaskinia, będąca wielką osobliwością w granitowej części Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Moja kolej no to wrzucę łatwe żeby wszyscy mogli zgadnąć Chyba każdy wie gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 13 minutes ago, Agnieszka GP said: Moja kolej no to wrzucę łatwe żeby wszyscy mogli zgadnąć Chyba każdy wie gdzie to jest ? W Zachodnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przed chwilą, Q'bot napisał: W Zachodnich Nie !!! Ale nic więcej na razie nie podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 1 minutę temu, Tatromen napisał: Ja tu szedłem jak byłem mniejszy czy to tak porosło ???? Może szedłeś w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tyle choszcza i nie Zachodnie? Pańszczyca jakaś, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Przed chwilą, Q'bot napisał: Tyle choszcza i nie Zachodnie? Pańszczyca jakaś, czy co... Bardziej czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 W podobnych gęstwinach biegłam w lipcu w obawie przed niedźwiedziem, żeby dogonić ostatnich ludzi widzianych przede mną A było to właśnie od Pańszczycy, konkretnie od Czerwonego Stawu, w kierunku... Kurcze.. Na Rowien Waksmundzką..? chyba czarny szlak był w takiej gęstwinie, ale tak szybko go przebiegłam, że nie pamiętam czy akurat dokładnie tak wyglądał jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jest podobieństwo ale to nie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 9 minutes ago, Tatromen said: Czerwony czy zielony ???? Różowy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Podobno są ale nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Między Rusinową Polaną a Polaną pod Wołoszynem? Czarny Szlak. Edytowane 4 Grudnia 2019 przez MonteLaguna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Niestety !!!! Nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 24 minuty temu, Agnieszka GP napisał: Niestety !!!! Nie !!! A to Polska czy Słowacja? Bo nie potrafię sobie nigdzie takich zarośli przypomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zaraz a to nie jest przypadkiem na podejściu na Świstówkę Roztocką od MOka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 No dobra.... Słowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jeszcze większe pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 27 minut temu, Agnieszka GP napisał: No dobra.... Słowacja Ze Szczyrbskiego Jeziora w kierunku Popradzkiego Jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Trochę inne okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Na Łomnicy po dwunastu piwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Nie ale jesteś troszeczkę bliżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Mili troszkę ciepłej ale to jeszcze nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi