J@n Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): Fajnie było. Jednym słowem udany zlocik forumowej prominencji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Trochę zazdroszczę super wycieczki Ale tego upału i średniej widoczności to może nie Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się przedeptać Wasze ślady, a i może pójść kawałek dalej .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 (edytowane) 11 godzin temu, Fibi napisał(a): Trochę zazdroszczę super wycieczki Ale tego upału i średniej widoczności to może nie Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się przedeptać Wasze ślady, a i może pójść kawałek dalej .... Kawałek dalej i jeszcze jeden kawałek i ani się nie obejrzysz jak staniesz pod tabliczką z napisem Pachol`a Edytowane 25 Sierpnia 2024 przez Artur S 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. Wreszcie gadasz jak człowiek 21 godzin temu, Artur S napisał(a): Kawałek dalej i jeszcze jeden kawałek i ani się nie obejrzysz jak staniesz pod tabliczką z napisem Pachol`a Wstępnie taki jest plan 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Mnich Admin. Jest szansa, że jeszcze będą z Ciebie ludzie 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. Jakoś trzeba na tę Słowację dotrzeć No chyba, że od razu do Smokovca dojedziesz i załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): moja noga nie stanie w Zako "do Bydgoszczy będę jeździł..." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. Pięknie - chyba będę musiał znowu w te Tatry pojechać aby zobaczyć więcej zieleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Pogoda ma się poprawiać , a ta poprawa wieszczy upał.Może dzisiaj jeszcze nie ale na sobotę trzeba było wymyślić wariant ocieniony , no na razie mamy czwartek i jeszcze nie jest tak tragicznie więc można wyruszyć tam gdzie nie ma drzew. Okazuje się że @Werniks nie był nigdy w okolicach Grzebienia Przedniego Salatyna więc trzeba wyruszyć. Korzystając z przywileju wieku oczywiście korzystamy z kolejki , Ruch jak na Słowację spory ale jest sympatycznie , z parkingu ruszamy około 8.30 , wjeżdżamy sobie i zaczynamy podejście jest ładnie w miarę podejścia zaczynają się nagrody na szlaku resztki błota , ale jest bezpiecznie , w godzinkę docieramy na Hrebień i przysiadamy sycąc się widokami po popasie ruszamy na Brestową widoczność się poprawia , oczywiście pozdrowienia dla tych co na szlaku widoczki dokoła nie zawodzą oczywiście podeszliśmy w stronę Małej Brestowej Siwy Wierch i Choczańskie na zbliżeniu po dłuższym pobycie ruszamy w dół w miarę sprawnie schodzimy do kolejki i zjeżdżamy w dół Oczywiście kończymy wycieczkę w Perle . W sobotę Chata Plesnivec bo Igcy tam też nie był. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Ale super wyglądacie w tych wilczych koszulkach na tle gór A w chacie Plesnivec też nie byłam, to jest jakoś tak na uboczu i nie po drodze....ale może we wrześniu uda nam się wybrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2 minuty temu, Fibi napisał(a): .ale może we wrześniu uda nam się wybrać. fajny spokojny szlak , zwłaszcza na gorący dzień, podejście lasem , powrót doliną wzdłuż potoku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 7 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2 minuty temu, barbie609 moder napisał(a): fajny spokojny szlak , zwłaszcza na gorący dzień, podejście lasem , powrót doliną wzdłuż potoku Jeszcze myślę czy by nie wydłużyć o podejście do Białego Stawu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 7 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 1 minutę temu, Fibi napisał(a): Jeszcze myślę czy by nie wydłużyć o podejście do Białego Stawu w przypadku posiadania transportu można pójść dalej i zejść np do Jaworzyny Tatrzańskiej Koperszadami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi