J@n Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): Fajnie było. Jednym słowem udany zlocik forumowej prominencji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Trochę zazdroszczę super wycieczki Ale tego upału i średniej widoczności to może nie Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się przedeptać Wasze ślady, a i może pójść kawałek dalej .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 (edytowane) 11 godzin temu, Fibi napisał(a): Trochę zazdroszczę super wycieczki Ale tego upału i średniej widoczności to może nie Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się przedeptać Wasze ślady, a i może pójść kawałek dalej .... Kawałek dalej i jeszcze jeden kawałek i ani się nie obejrzysz jak staniesz pod tabliczką z napisem Pachol`a Edytowane 25 Sierpnia 2024 przez Artur S 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mnich Admin napisał(a): Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. Wreszcie gadasz jak człowiek 21 godzin temu, Artur S napisał(a): Kawałek dalej i jeszcze jeden kawałek i ani się nie obejrzysz jak staniesz pod tabliczką z napisem Pachol`a Wstępnie taki jest plan 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Mnich Admin. Jest szansa, że jeszcze będą z Ciebie ludzie 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. Jakoś trzeba na tę Słowację dotrzeć No chyba, że od razu do Smokovca dojedziesz i załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): moja noga nie stanie w Zako "do Bydgoszczy będę jeździł..." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Tatry Słowackie urzekły mnie na tyle, że przynajmniej do końca tego roku moja noga nie stanie w Zako i okolicach. @barbie609 moderdzieki za motywację, transport i super wycieczkę. Pięknie - chyba będę musiał znowu w te Tatry pojechać aby zobaczyć więcej zieleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi