barbie609 1,846 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 @sickboy777wczytaj się dokładnie , zwróć uwagę że dwie dawki +14 dni jednodawkowa +21 Quote Link to post Share on other sites
peter1 781 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Czytałem jeszcze, że od paru dni niezaszczepieni nie przenocują w schroniskach na Słowacji. Ja nie miałem żadnych kontroli na Łysej ani w Chochołowie, natomiast mój brat i znajomi mieli często w Jurgowie. Ale ja wyjeżdżałem jeszcze po ciemku kiedy policja spała jeszcze...:) Quote Link to post Share on other sites
sickboy777 408 Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 (edited) My też raczej przed świtem będziemy wyruszać na szlaki, więc jest nadzieja, że jakoś się prześlizgnę. Najgorszy jest ten piątek, bo granicę przekraczamy o takiej godzinie, gdzie mogą jeszcze stać. A swoją drogą to w wielu krajach status ozdrowieńca jest traktowany na równi ze szczepieniem, a Słowacja się wyłamała i utrudnia życie ? Edited August 31, 2021 by sickboy777 Quote Link to post Share on other sites
Pablomardi 16 Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 Wjeżdżałem dziś przez Jurgów około 7.30 stał pusty radiowóz slowackiej policji, budki nadal ustawione , okna pozaslaniane. Na trasie również brak zainteresowania z ich strony - patrol w Tatrzańskiej Łomnicy. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 263 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Dziś wyjazd i powrót przez Suchą Horę, zero jakichkolwiek kontroli. Ale podobno Słowacy znów zaostrzają kurs więc być może i na granicach coś się zmieni. Wkrótce dodatkowe obostrzenia na Słowacji: kolejka na Łomnicę tylko dla zaszczepionych (portaltatrzanski.pl) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts