barbie609 moder Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 @sickboy777wczytaj się dokładnie , zwróć uwagę że dwie dawki +14 dni jednodawkowa +21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Czytałem jeszcze, że od paru dni niezaszczepieni nie przenocują w schroniskach na Słowacji. Ja nie miałem żadnych kontroli na Łysej ani w Chochołowie, natomiast mój brat i znajomi mieli często w Jurgowie. Ale ja wyjeżdżałem jeszcze po ciemku kiedy policja spała jeszcze...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) My też raczej przed świtem będziemy wyruszać na szlaki, więc jest nadzieja, że jakoś się prześlizgnę. Najgorszy jest ten piątek, bo granicę przekraczamy o takiej godzinie, gdzie mogą jeszcze stać. A swoją drogą to w wielu krajach status ozdrowieńca jest traktowany na równi ze szczepieniem, a Słowacja się wyłamała i utrudnia życie Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez sickboy777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablomardi Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Wjeżdżałem dziś przez Jurgów około 7.30 stał pusty radiowóz slowackiej policji, budki nadal ustawione , okna pozaslaniane. Na trasie również brak zainteresowania z ich strony - patrol w Tatrzańskiej Łomnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Dziś wyjazd i powrót przez Suchą Horę, zero jakichkolwiek kontroli. Ale podobno Słowacy znów zaostrzają kurs więc być może i na granicach coś się zmieni. Wkrótce dodatkowe obostrzenia na Słowacji: kolejka na Łomnicę tylko dla zaszczepionych (portaltatrzanski.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi