Jump to content

Zdjęcie miesiąca - SIERPIEŃ

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Szpiglasowy Wierch (widok na stronę Szpiglasowej Przełęczy).

Czerwiec tego roku w drodze na Małołączniak.

Zdjęcie zrobione przy stawie obok Zbójnickiej Chaty - widok m.in. na Pośrednią Grań

Posted Images

Zdjęcie zrobiłem w tym roku, na początku sierpnia:) rok temu też tam był, także mieszka tam na stałe

9 minut temu, a chodźże na pole napisał:

Z kiedy to zdjęcie? Ja robiłem mu zdjęcie w tamtym roku i siedział w tym samym miejscu. To chyba taki piesek na etacie ? 

On 8/20/2019 at 3:55 AM, Szlakowskaz.pl said:

Zdjęcie wykonane 4 lata temu (ponad) dokładnie w marcu 2015 r (uwielbiam zimowe, marcowe zwłaszcza Tatry) - to było moje pierwsze zetknięcie z nimi. W jeden dzień zrobiliśmy trasę samochodem z Bieszczad (tam mieszkam) w Tatry. Przeszliśmy z plecakami o 3 nad ranem do schroniska w chochołowskiej w śnieżycy. Szliśmy bez latarek - bo gruby śnieg odbijał się od światła  co jeszcze bardziej przeszkadzało. Z racji, iż tam nie ma opcji na pobłądzenie - doszliśmy do schroniska i się zameldowaliśmy.

Podjęliśmy decyzję, że przeczekamy - ale ciekawość nas zjadała i w końcu (późno) wyszliśmy - cel Wołowiec.  Ponownie się zaczęły zbierać chmury a dzień, krótki się kończył... Całe szczeście, załamanie nie nastąpiło, a my wróciliśmy. Noc już była gwieździsta, mroźna (ok. -20). Zmęczeni, wypiliśmy kilka piw na zewnątrz oglądając niebo pełne gwiazd. Pamiętam to jak dzisiaj.. od tej chwili jeżdżę w Tatry głównie zimą.

Zdjęcie wykonane tuż pod Wołowcem

Nikon D750 + Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di (VC)* USD
24mm
ƒ/6.3
1/1250s
ISO 10

https://500px.com/photo/101836879/Destination-by-Krystian-Bigos?ctx_page=1&from=user&user_id=5357908

Przepiękne ujęcie

• Like ! 1
On 8/20/2019 at 1:56 PM, staroń said:

Zdjęcia super, sam niespecjalnie się na fotografii niestety znam, więc pstrykam dla przyjemności, w tym miesiącu urzekł mnie taki widok:

Idealnie wpasowała się w kadr i otoczenie. Świetne zdjęcie.

• Like ! 1