Góry Ponad Wszystko Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Ostatni piękny chociaż chłodny weekend w Tatrach Wysokich. Z wiadomych powodów wybieramy polską część Kolejny raz długim asfaltem dreptamy do Morskiego Oka. Miejscami Szlak jest mocno oblodzony. Naszym celem jest wejście na Cubrynę prze Hińczową Przełęcz i jak czas pozwoli MSW. W tym sezonie wszystkie wyjścia były z kamerą wrzucam więc filmik z tego wypadu, mam nadzieję że nie naruszam w ten sposób regulaminu 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Wow ! Ale widoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Czadowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Fantastyczne!! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daerkopolo Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Gratulacje!Mam nadzieję,że i ja kiedyś tam dotrę Mnich Cubryna i MW mi zostały tylko lub ,aż tylkow naszych Tatrach. Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góry Ponad Wszystko Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 19 godzin temu, Daerkopolo napisał: Gratulacje!Mam nadzieję,że i ja kiedyś tam dotrę Mnich Cubryna i MW mi zostały tylko lub ,aż tylkow naszych Tatrach. Szacun! Na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Super ! Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi