Pawlik2009 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Witam wszystkich kolegów i koleżanki. Chciałbym abyście doradzili mi w kwestii trasy jak w tytule. Co byście zmienili aby trasa była ciekawsza. W załączniku planowana trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 3 minuty temu, Pawlik2009 napisał: Co byście zmienili aby trasa była ciekawsza Dołożyłbym jeszcze Orlą Perć i wejście z Rysów chociaż na Wysoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) 11 minut temu, Jędrek napisał: Dołożyłbym jeszcze Orlą Perć i wejście z Rysów chociaż na Wysoką. Orla Perć będzie osobno. Dokładać coś dalej już bym nie chciał bo dystans i tak spory, jedynie zmiana szlaków na pewnych etapach. Edytowane 25 Lutego przez Pawlik2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, Pawlik2009 napisał: Dokładać coś dalej już bym nie chciał bo dystans i tak spory, jedynie zmiana szlaków na pewnych etapach. A na kiedy planujesz ten spacer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Połowa czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Chcesz trasę na raz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Przed chwilą, jaaga76 napisał: Chcesz trasę na raz zrobić? A po co to dzielić? Na raz machnąć i z głowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, Pawlik2009 napisał: Połowa czerwca Logiczne - najdłuższe dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 3 minuty temu, Pawlik2009 napisał: Połowa czerwca Jesteś przygotowany, że na północnej wystawie może być jeszcze całkiem sporo śniegu? I czemu chcesz sobie taką gonitwę na raz zafundować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 minutę temu, Jędrek napisał: i z głowy Liczysz, że zrobi i nie wróci w Tatry więcej??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 6 minut temu, jaaga76 napisał: Chcesz trasę na raz zrobić? Tak na strzał to będzie dlatego nie chciałbym dokładać więcej. Ostatnim razem przebiegłem się 26km więc tyle też dam rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 4 minuty temu, Pawlik2009 napisał: Tak na strzał to będzie dlatego nie chciałbym dokładać więcej. Ostatnim razem przebiegłem się 26km więc tyle też dam rade Wybierz deszczowy i zimny dzień, bo w pięknej pogodzie to na Rysy bardzo trudno się wbiega. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 25 minut temu, Pawlik2009 napisał: przebiegłem Nie pisałeś ze trial, a to zmienia postać rzeczy...Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Nie pisałeś ze trial, a to zmienia postać rzeczy...Powodzenia! Myślałem że to nie ma nic do tego. Chodziło mi o porady którędy na rysy a którędy z powrotem aby lżej i czy któregoś odcinka nie zmienić żeby zobaczyć ciekawsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 22 minuty temu, Pawlik2009 napisał: zobaczyć ciekawsze miejsca Z tym przy tej trasie to może być ciężko, ale nie dlatego że ich nie ma, tylko ze to trudne technicznie bieganie i głównie pod nogi trzeba patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Jak bym był młodszy to zbiegł bym z Rysów nad Wielki Staw Hińczowy, wbiegł na Koprową Przełęcz dalej na Zawory , Liliowe i w dół do Kuźnic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 12 minut temu, J@n napisał: Jak bym był młodszy to zbiegł bym z Rysów nad Wielki Staw Hińczowy, wbiegł na Koprową Przełęcz dalej na Zawory , Liliowe i w dół do Kuźnic Jakieś konkrety dlaczego tak? Tak jak na tej mapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2 godziny temu, Pawlik2009 napisał: Jakieś konkrety dlaczego tak? no chciałeś zobaczyć ciekawsze miejsca a schodzenie nad Hińczowy Staw jest bezpieczniejsze, łatwiejsze i szybsze niż nad Morskie Oko. Z Przełęczy Zawory masz połogą ścieżkę (nieznakowaną ale b.dobrze wydeptaną) i trawersujesz bezpośrednio na Liliowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ostatnia poprawka ode mnie - z Liliowego lepiej zbiec przez Kasprowy, by znów do gońsięnnicowej nie trafić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego a jak teraz jest z przekraczaniem granicy na szlakach bo czytałem że były jakieś obostrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Przed chwilą, J@n napisał: a jak teraz jest z przekraczaniem granicy na szlakach bo czytałem że były jakieś obostrzenia? To chyba jacyś celnicy odpoczywają na przejściach dla ruchu cargo - ja się nie spotkałem z czymkolwiek, zwłaszcza na terenie parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 53 minuty temu, J@n napisał: no chciałeś zobaczyć ciekawsze miejsca a schodzenie nad Hińczowy Staw jest bezpieczniejsze, łatwiejsze i szybsze niż nad Morskie Oko. Z Przełęczy Zawory masz połogą ścieżkę (nieznakowaną ale b.dobrze wydeptaną) i trawersujesz bezpośrednio na Liliowe No racja, lepsza opcja i chyba realna na 12-14h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, J@n napisał: bo czytałem że były jakieś obostrzenia? nie wiem jak w Tatrach ale w Pieninach i Beskidzie Żywieckim wszyscy łażą jak chcą, a obostrzenia polegają na tym że w Łysej nad Dunajcem stoi radiowóz z dwoma zanudzonymi na śmierć policjantami a kładki w Sromowcach nikt nie pilnuje. Takie to trochę zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 3 godziny temu, Pawlik2009 napisał: 12-14h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik2009 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 1 godzinę temu, J@n napisał: No spore przewyższenie i dużo luźnego materiału a przy takich tłumach nie pogoni na wspinaczce. Trasa ustalona, chyba trzeba będzie coś pobiegać żeby kondycję jakąś zrobić i pochwalę się po wszystkim. Tak poza tym przykra historia chłopaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi