jaaga76 3,265 Posted November 16 Share Posted November 16 (edited) Najlepszą opcją jest łączenie przyjemnego z pożytecznym, więc połączyłam wyjazd na zawody w nordic walking ze zwiedzaniem. Tym sposobem mogłam się pościgać i zobaczyć przepiękne góry Atlas, oczywiście trochę "przy okazji". W Atlas wjechaliśmy podczas wyprawy do Studia Atlas, gdzie znajdują sie plenery do takich filmów jak Pasja, Prison Breake, Mumia, Bond, Asteriks i Obeliks - Misja Kleopatra i przede wszystkim Gra o Tron. Wodospad stanowi atrakcję samą w sobie - jest największy w Afryce Północnej. Kaskady mają łącznie 110 metrów, najwyższa ma coś koło 70. Atrakcją wodospadu są stada małp jedzące turystom z ręki 😊 Edited November 17 by jaaga76 10 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,120 Posted November 17 Share Posted November 17 Alez masz super wyjazdy, pięknie! Jak w bajce o królu lwie tylko z małpami. Wyjątkowo małp nie lubię. Lubię filmy ale z małpami nie oglądam, był tylko jeden wyjątek ,,Goryle we mgle" Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,584 Posted November 17 Share Posted November 17 Fantastyczne widoki. @jaaga76 często jeździsz na takie zawody ? Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted November 17 Share Posted November 17 Pięknie tam i na pewno cieplutko 🙂 Zawody już były? Bo się nic nie chwalisz czy mistrzynią świata zostałaś 😉 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted November 17 Author Share Posted November 17 26 minut temu, Fibi napisał: Zawody już były? Bo się nic nie chwalisz czy mistrzynią świata została Zawody jutro, proszę trzymajcie kciuki!!! 34 minuty temu, Zośka napisał: jeździsz na takie zawody ? W Polsce częściej, pewnie raz w miesiącu W sezonie. W tym roku zawody były z Kazachstanie, Urugwaju i na Słowacji. Maroko zamyka cykl. 4 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted November 17 Author Share Posted November 17 31 minut temu, Fibi napisał: Pięknie tam i na pewno cieplutko 🙂 😉 32-33 stopnie... cudownie... 3 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,310 Posted November 17 Share Posted November 17 4 minuty temu, jaaga76 napisał: 32-33 stopnie. koszmarny upał . A kciuki trzymamy. 1 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,584 Posted November 17 Share Posted November 17 12 minut temu, jaaga76 napisał: 32-33 stopnie... cudownie... Cudownie☀️ Ja też będę trzymać kciuki ✊️ 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,264 Posted November 19 Share Posted November 19 Dnia 16.11.2023 o 22:21, jaaga76 napisał: wyjazd na zawody w nordic walking Teraz wiadomo skąd taka kondycja. Brawo! 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,264 Posted November 19 Share Posted November 19 Dnia 17.11.2023 o 19:45, barbie609 napisał: koszmarny upał Przyjemne ciepełko. 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,265 Posted November 19 Author Share Posted November 19 46 minut temu, Jędrek napisał: Przyjemne ciepełko. Nie wiesz co piszesz @Jędrek 🤣 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,264 Posted November 19 Share Posted November 19 17 minut temu, jaaga76 napisał: Nie wiesz co piszesz @Jędrek 🤣 Wiem, wiem. Ale z dwojga złego zawsze wolę upał od mrozu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts