wjesna 2,105 Posted September 18 Share Posted September 18 17 minut temu, Mnich Moderator napisał: górski Wołoszański 👏 4 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted September 18 Author Share Posted September 18 40 minut temu, barbie609 napisał: może już dość , bo mi zwyczajnie głupio. Skromność to piękna cecha. Ale równie piękna jest wiedza i dar przekazywania tejże 🙂 3 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 408 Posted September 18 Share Posted September 18 22 godziny temu, Mnich Moderator napisał: I powiedźcie mi, jak tu nie kochać tej mojej watahowej rodziny. @Bieszczadzki_tatromaniak- zaorałeś 😂😂😂 Jakby ktoś się zastanawiał to Integracja taka, że klękajcie narody, dosłownie 😆 2 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted September 18 Author Share Posted September 18 @Bieszczadzki_tatromaniakto mistrz sucharów. Na każdej integracji sypie z nimi jak z rękawa. I jest w tym lepszy niż Strasburger. Przykład z ostatniego wyjazdu: Dlaczego sosna nie jest głodna? - Bo jodła! 🤣 5 Quote Link to post Share on other sites
Bieszczadzki_tatromaniak 408 Posted September 18 Share Posted September 18 33 minuty temu, Mnich Moderator napisał: @Bieszczadzki_tatromaniakto mistrz sucharów. Na każdej integracji sypie z nimi jak z rękawa. I jest w tym lepszy niż Strasburger. Przykład z ostatniego wyjazdu: Dlaczego sosna nie jest głodna? - Bo jodła! 🤣 dobry stand up to podstawa każdej integracji 😉 3 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted September 20 Author Share Posted September 20 Jeszcze kilka fotek z naszej wrześniowej integracji. Eh, nawet nie wiecie jak mi brakuje i górek, i tej wspaniałej ekipy ❤️ 8 Quote Link to post Share on other sites
Mnich Moderator 2,400 Posted September 24 Author Share Posted September 24 I jeszcze kilka kadrów z naszego spotkania w Pieninach. 7 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted September 24 Share Posted September 24 Pełna integracja z przyrodą żywą i nieożywioną🙂 2 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Fibi 1,582 Posted September 24 Share Posted September 24 Pieski były urocze, ale koło tych krów to szłam z duszą n ramieniu 4 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 4,279 Posted September 24 Share Posted September 24 2 godziny temu, Fibi napisał: Pieski były urocze, ale koło tych krów to szłam z duszą n ramieniu owczarki zachowywały się poprawnie , wręcz zbyt przyjaźnie. Ciekawe jak im idzie z wilkami , z tego co wiem w zeszłym roku chyba nie poszło za dobrze. Sam na szlaku pod Borsuczynami widziałem zagryzione owce. Natomiast krowy jak to krowy zazwyczaj nie są zbyt kontaktowe i agresywne. Te dodatkowo były za pastuchem i są przyzwyczajone.Takie agroturystyczne. 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts