Gość Tatromen Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ale zanim zrobiło się tak ciemno ............było tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Wczorajszy widok na Tatry z Pilska. Jakość zdjęcia średnia ale na żywo widoki wspaniałe Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Zośka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Pierwszy dzień wiosny na Pilsku Początek szlaku wyglądał jeszcze w miarę obiecująco . Jak się dobrze przyjrzeć to nawet widać Tatry słońce próbowało się pokazać ale trochę jakby nieśmiało im bliżej wierzchołka tym więcej chmur ale i fajne bałwanki na dodatek na słowackim wierzchołku jakieś słowackie służby przeganiały turystów strasząc ..... pokutami takie czasy ale żeby nie było tak mało optymistycznie były też atrakcje jak np. ...... zagubieni rowerzyści w poszukiwaniu ..... wiosny Edytowane 23 Marca 2021 przez Krzysiek Zd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 22 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: Pierwszy dzień wiosny na Pilsk Naprawdę cudowna wiosna! Ale zdjęcia bardzo ładne. Podziwiam tych rowerzystów brnących w śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 43 minuty temu, vatra napisał: Ale zdjęcia bardzo ładne. Podziwiam tych rowerzystów brnących w śniegu Dzięki! Też ich podziwiałem szczególnie, że pod górkę cały czas pchali te rowery a z górki tak naprawdę też . Tylko po płaskim między słowackim a polskim wierzchołkiem chwilę jechali w tempie podobnym do naszego mimo wszystko trochę mi ich było szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 4 minuty temu, Krzysiek Zd napisał: trochę mi ich było szkoda Spotykam ich czasem w Gorcach, przeważnie pchających rowery bo w śniegu i na oblodzonych szlakach inaczej się nie da i zawsze się zastanawiam jakiego rodzaju jest to przyjemność?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Też się nad tym zastanawiałem nawet jednego zapytałem ....minę miał nietęgą bo mówi, że "pod górę cały czas pchałem liczę chociaż na jakiś fajny zjazd" a szedł szlakiem od przejścia granicznego i zjeżdżać chciał do Hali Miziowej, chyba jeszcze wtedy nie wiedział jak bardzo się 'zdziwi' i zjazd fajny nie będzie. W ogóle to wyglądał na lekko zagubionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Czasami trzeba większość trasy rower nieść... zwłaszcza, gdy sie nie ma fat'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Widzę że nieuchronnie zbliża się czas otwarcia zawodów kto szybciej na szlaku wypadnie z niewidocznego zakrętu lub bliżej pieszego przemknie nadjeżdżając z tyłu.Ogólnie to czasem mam wrażenie , że bycie rowerzystą to w wielu wypadkach nie pasja ale stan umysłu. Edytowane 24 Marca 2021 przez barbie609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Mam i ja z Pilska na Diablak i Tatry 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi