Zośka Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dzisiaj o 7.00 wyruszyliśmy ze Starego Smokowca zdobywać Sławkowski Szczyt. Miała być fajna relacja ale cały czas szliśmy we mgle więc zero fotek. Na szczęście na szczycie przez chwilę otwarło się okienko w chmurach i zrobiło się pięknie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @ZośkaSuper że choć tyle się udało widziałem dzisiaj Tatry Bielskie z Pienin , wyglądało ,że tam kicha zupełna. Fotki wyszły super. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Okienko piękne We wrześniu wybieram się na Słowację i Sławkowski jest w planach @Zośka Masz jakiś sprawdzony parking w Starym Smokowcu? Planuję kilka szlaków stamtąd a będę nocował w Novej Lesnej więc chyba trzeba będzie podjeżdżać. Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez staroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Nie było aż tak źle, coś jednak zobaczyliście. Mój Sławkowski przed ponad 20 laty to była mgła prawie od początku do końca, a w tej mgle co i rusz wrażenie że to już po czym oczywiście okazywało się że jeszcze nie. Na górze siedział jakiś facet, też z Polski, wyposażony w (na oko) profesjonalny sprzęt foto i czekający "aż się przetrze". My też czekaliśmy jakieś dwie godziny - nie przetarło się. Ale za to w zejściu się rozpadało. Potem próbowałem raz jeszcze, ale wówczas pokonał mnie upał, musiałbym mieć beczkę wody na plecach, żeby tamtego dnia wejść, zejść i nie zejść (na zawał). Uraz do tego podejścia mam do dziś, choć od kilku lat zaczyna się on zmniejszać i być może w końcu polezę tam raz jeszcze, póki zdrowie dopisuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @staroń parking pod kolejką. W tym roku niestety już 10 euro. Jest jeszcze niżej przy stacji elektriczki ale tam płacisz kartą w parkomacie. A z Novej Lesnej też możesz podjechać kolejką która jeździ do Popradu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staroń Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Zośka napisał: A z Novej Lesnej też możesz podjechać kolejką która jeździ do Popradu. I tak się chyba skończy, daleko z Novej Lesnej nie jest więc nie wyjdzie dużo. 2 lata temu parkowałem gdzieś pod kolejką za 4 euro? A nad Szczyrbskim za 5 chyba, w takiej sytuacji kolejka lepsza, tym bardziej, że sam jadę, dzięki Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez staroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Miała być fajna relacja ale cały czas szliśmy we mgle więc zero fotek @Zośka a ja myślałam, że ta karma już minęła.... A tak poważnie mimo chmurek piękne widoczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @jaaga76 my już chyba zostaniemy w takiej symbiozie. Ja na mgłę się już nie wkurzam a ona zawsze na chwilę odpuści żebym mogła jakieś fotki pstryknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 13 minut temu, Zośka napisał: @jaaga76 my już chyba zostaniemy w takiej symbiozie. Ja na mgłę się już nie wkurzam a ona zawsze na chwilę odpuści żebym mogła jakieś fotki pstryknąć. Jak się nie ma, co się lubi, to się człowiek dopasuje 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 @Zośka można powiedzieć, że dzisiaj znowu tradycja podtrzymana Na szczęście chmury się super ułożyły i miałaś cudne widoki Foty naprawdę piękne 9 minut temu, jaaga76 napisał: Jak się nie ma, co się lubi, to się człowiek dopasuje Szczególnie w górach, więc nie ma co wybrzydzać 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi