tatromaniak 292 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Witajcie, informujemy, że użytkownicy o nickach Tatromen i Taterka zostali zawieszeni na okres 1 miesiąca. Po pierwsze - to jedna i ta sama osoba lub dwie osoby piszące z tego samego adresu IP (w bardzo podobnym stylu). Otrzymywaliśmy od Was wiele zgłoszeń odnośnie stylu wypowiedzi i kultury tychże użytkowników. Niestety próby tłumaczenia i jakiekolwiek wcześniejsze ostrzeżenia nie przynosiły żadnego efektu. Nie możemy pozwolić, aby inni użytkownicy czuli się obrażani lub wyśmiewani przez osobę (lub osoby), która ma - w mojej ocenie - dziwne poczucie wyższości. W chwili obecnej jest to jedyna możliwa decyzja. Dajcie znać co o niej myślicie. PS: Jednocześnie ostrzegamy, że próba założenia nowego konta będzie skutkowała permanentnym banem na Forum. 4 2 Quote Link to post Share on other sites
admin 28 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Popieram rękami i nogami. Moja skrzynka jest pełna zgłoszeń. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Również uważam, że to dobra decyzja. Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,758 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) By The Way, zawsze myślałem, że adminem jest 'tatromaniak', a tu napisał sam 'admin' we własnej osobie ? Edited January 15, 2020 by Q'bot 2 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 6 minut temu, Q'bot napisał: By The Way, zawsze myślałem, że adminem jest 'tatromaniak', a tu napisał sam 'admin' we własnej osobie ? ja tu tylko sprzątam ? 3 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,988 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted May 13, 2020 Author Share Posted May 13, 2020 Informuję, że usunąłem konta Tatromena i Taterki. Moja cierpliwość również dobiegła już końca, nie chcę mieć z tymi ludźmi do czynienia. Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Teraz powinno wszystkim żyć się na tym forum trochę lepiej ? Quote Link to post Share on other sites
sickboy777 428 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Jeśli ktoś ma namiary na Tatromena (mail, telefon), to prośba kontakt na priv. 1 Quote Link to post Share on other sites
J@n 707 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Dnia 13.05.2020 o 07:09, tatromaniak napisał: Informuję, że usunąłem konta Tatromena i Taterki. Moja cierpliwość również dobiegła już końca, nie chcę mieć z tymi ludźmi do czynienia. Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Teraz powinno wszystkim żyć się na tym forum trochę lepiej ? a wiecie że mnie trochę szkoda tego Tatromena, Tatry kocha i ma mocno obchodzone, fajne foty robił 1 Quote Link to post Share on other sites
tatromaniak 292 Posted May 17, 2020 Author Share Posted May 17, 2020 @J@n to na pewno, natomiast uwierz - liczba skarg na zachowanie tego człowieka była porażająca, natarczywość, nagabywanie w wiadomościach prywatnych, mailach itd. Nie ma nawet o czym mówić, sprawa ewidentna, i tak dużo za późno to zrobiłem. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts