tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Witajcie, informujemy, że użytkownicy o nickach Tatromen i Taterka zostali zawieszeni na okres 1 miesiąca. Po pierwsze - to jedna i ta sama osoba lub dwie osoby piszące z tego samego adresu IP (w bardzo podobnym stylu). Otrzymywaliśmy od Was wiele zgłoszeń odnośnie stylu wypowiedzi i kultury tychże użytkowników. Niestety próby tłumaczenia i jakiekolwiek wcześniejsze ostrzeżenia nie przynosiły żadnego efektu. Nie możemy pozwolić, aby inni użytkownicy czuli się obrażani lub wyśmiewani przez osobę (lub osoby), która ma - w mojej ocenie - dziwne poczucie wyższości. W chwili obecnej jest to jedyna możliwa decyzja. Dajcie znać co o niej myślicie. PS: Jednocześnie ostrzegamy, że próba założenia nowego konta będzie skutkowała permanentnym banem na Forum. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Popieram rękami i nogami. Moja skrzynka jest pełna zgłoszeń. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacha Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Również uważam, że to dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) By The Way, zawsze myślałem, że adminem jest 'tatromaniak', a tu napisał sam 'admin' we własnej osobie Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Q'bot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 6 minut temu, Q'bot napisał: By The Way, zawsze myślałem, że adminem jest 'tatromaniak', a tu napisał sam 'admin' we własnej osobie ja tu tylko sprzątam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Informuję, że usunąłem konta Tatromena i Taterki. Moja cierpliwość również dobiegła już końca, nie chcę mieć z tymi ludźmi do czynienia. Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Teraz powinno wszystkim żyć się na tym forum trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Jeśli ktoś ma namiary na Tatromena (mail, telefon), to prośba kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dnia 13.05.2020 o 07:09, tatromaniak napisał: Informuję, że usunąłem konta Tatromena i Taterki. Moja cierpliwość również dobiegła już końca, nie chcę mieć z tymi ludźmi do czynienia. Dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Teraz powinno wszystkim żyć się na tym forum trochę lepiej a wiecie że mnie trochę szkoda tego Tatromena, Tatry kocha i ma mocno obchodzone, fajne foty robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatromaniak Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @J@n to na pewno, natomiast uwierz - liczba skarg na zachowanie tego człowieka była porażająca, natarczywość, nagabywanie w wiadomościach prywatnych, mailach itd. Nie ma nawet o czym mówić, sprawa ewidentna, i tak dużo za późno to zrobiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja czy użytkownik/niczka @zakochana w górach dostała bana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja 1 minutę temu, J@n napisał: dostała bana poprosiła o usunięcie konta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi