Jump to content

Kasprowy Wierch - Best LIVE

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

A dzięki ? Najlepsze jest to, że to był jej 3 dzień. Wcześniej cała Kościeliska + Smerczynski, Wąwóz Kraków ( tu było ciężko ale dała sobie radę z małą pomocą) i Chochołowska + Grześ. Dzieci mają sporo mocy wbrew pozorom tylko leniwe są ?

• Like ! 2
2 godziny temu, Malin napisał:

A dzięki ?  Dzieci mają sporo mocy wbrew pozorom tylko leniwe są ?

Masz rację? Mocy mają częściej więcej od rodziców! Najważniejsze że córka ma chęć chodzenia po górach. Ja próbowałam zaszczepić górską pasję moim córkom ale wolą podziwiać szczyty ze schronisk albo na zdjęciach. ?

No ale przynajmniej próbowałaś. Ja też to robię. Nie wiem czy kiedyś sama będzie chodzić po górach. Ja posadziłem nasionko, trochę je podleje. Może coś z niego wyrośnie. Przynajmniej nie będę miał do siebie pretensji, że nie próbowałem ?

• Like ! 2

Czasami mój dorosły syn daje się namówić na wyjazdy w tatery(chociaż rzadko bo zawsze ma swoje sprawy), ale od jakiegoś roku zabieram na wypady moją bratanicę(15lat) i widzę że dziewczyna ma parcie. Ostatnio powiedziała mi,, ciocia nie mam z kim jeździć w Tatry, tylko z tobą" i często pyta kiedy jadę. Powiem Wam to cieszy, że młodzież chce ?????

• Like ! 3
  • Thanks 1

Kiedy oglądałam z córkami zdjęcia z Orlej jedna zamykała oczy a druga powiedziała że nawet siłą nikt by jej tam nie wciągnął i żebym tam więcej nie szła więc chyba z tej mąki chleba nie będzie ???