Paweł Dutka Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Chcę w tym wątku oglądać Wasze najlepsze zdjęcia wykonane na Kasprowym Wierchu lub w najbliższych okolicach. Zasada prosta. Jeden autor, jedno zdjęcie na dzień. Zdjęcie nie starsze niż dwutygodniowe. Zaczynam ja 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Światło...tydzień temu z okolic Kasprowego Wierchu 8 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KulaKarolina Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danusia Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Spod Kopy Kondrackiej widok na Kasprowy. 11.08.2019 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuska Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 On 8/19/2019 at 11:54 AM, krzysiek said: Światło...tydzień temu z okolic Kasprowego Wierchu Magia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasus Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Z Kasprowego Wierchu w kierunku Tatr Zachodnich 09 08 2019. Jestem fotografem ale zdjęcie zrobiłem telefonem (S10e) bo nie chce mi się sprzętu targać po górach. Też tak macie ? ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Paweł DutkaCzemu zdjęcie tylko dwutygodniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Dutka Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 21 minut temu, Anna M. napisał: @Paweł DutkaCzemu zdjęcie tylko dwutygodniowe? Codzi o to żeby było w miarę aktualnie. Dla Ciebie zrobimy jednak wyjątek. Dawaj co masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna M. Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 @Paweł Dutka O dzięki Panie! Najświeższe, jakie mam, to zdjęcie z 1 lipca tego roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Wolf Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) To może się też dołożę, 2018 ale sierpień :) Edytowane 2 Września 2019 przez Rob Wolf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jesienny Kasprowy z wczoraj. Mocno wiało. Zdjęcie z podejścia na Beskid. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Aktualne z wczoraj tj. 26.10.19 godz. ok 10:30 piękna pogoda, mało ludków(remont kolejki, restauracja zamknięta) super!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Zdjęcie z 26.10.2019 r. Edytowane 28 Października 2019 przez Malin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Zdjęcie z 5 września. Szkoda że nie mogę być w górach co dwa tygodnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Malin napewno mijaliśmy się tego dnia na Kasprowym moje zdjęcia wyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Znalazłem jeszcze takie Kasprowy i okolica z Koziego Wierchu zrobione 14.10.2019 . Ah... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1977 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Moje z 13 października 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @Kasia K byłaś kilka godzin przede mną. Ja byłem koło 13 Szedłem z żoną i córka 9 lat. Tego dnia mała zrobiła 20 km i 1500 m przewyzszenia. Zaskoczyła mnie bardzo na plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Gratki dla córki Malinnowe pokolenie tatromaniaków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 A dzięki Najlepsze jest to, że to był jej 3 dzień. Wcześniej cała Kościeliska + Smerczynski, Wąwóz Kraków ( tu było ciężko ale dała sobie radę z małą pomocą) i Chochołowska + Grześ. Dzieci mają sporo mocy wbrew pozorom tylko leniwe są 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 2 godziny temu, Malin napisał: A dzięki Dzieci mają sporo mocy wbrew pozorom tylko leniwe są Masz rację Mocy mają częściej więcej od rodziców! Najważniejsze że córka ma chęć chodzenia po górach. Ja próbowałam zaszczepić górską pasję moim córkom ale wolą podziwiać szczyty ze schronisk albo na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malin Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 No ale przynajmniej próbowałaś. Ja też to robię. Nie wiem czy kiedyś sama będzie chodzić po górach. Ja posadziłem nasionko, trochę je podleje. Może coś z niego wyrośnie. Przynajmniej nie będę miał do siebie pretensji, że nie próbowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia K Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Czasami mój dorosły syn daje się namówić na wyjazdy w tatery(chociaż rzadko bo zawsze ma swoje sprawy), ale od jakiegoś roku zabieram na wypady moją bratanicę(15lat) i widzę że dziewczyna ma parcie. Ostatnio powiedziała mi,, ciocia nie mam z kim jeździć w Tatry, tylko z tobą" i często pyta kiedy jadę. Powiem Wam to cieszy, że młodzież chce 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Kiedy oglądałam z córkami zdjęcia z Orlej jedna zamykała oczy a druga powiedziała że nawet siłą nikt by jej tam nie wciągnął i żebym tam więcej nie szła więc chyba z tej mąki chleba nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Łabędź Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Zdjęcie z końcówki września tego roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi