Woytech Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Cześć - liczę, że wybaczycie, że zdjęcie starsze niż 2 tygodnie (12 styczeń 2020), ale dopiero dołączyłem do grona Tatromaniaków. Edytowane 24 Marca 2020 przez Woytech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Fotka nie jest nowa, ale temat dawno umarł , więc zasady chyba razem z nim Raczej nie ma sensu tworzyć kolejnego tematu, miało być "live" oraz Kasprowy - no i jest. Nałogowo zaglądam na stronę TOPR z kamerkami - i pewnego razu takie coś:- Edytowane 9 Listopada 2022 przez Jędrek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Ach, posiedzieć sobie teraz na Świnicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Księżyc jak słońce, wczorajszy wieczór. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 4 godziny temu, Jędrek napisał: Księżyc jak słońce, wczorajszy wieczór. Truskawkowy księżyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 5 godzin temu, wjesna napisał: Truskawkowy księżyc Nawet pasuje, wczoraj zjadłem trzy pierwsze truskawki prosto z działki, tzn. z krzaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 2 godziny temu, Jędrek napisał: Nawet pasuje, wczoraj zjadłem trzy pierwsze truskawki prosto z działki, tzn. z krzaczka. Moje pierwsze zjadly ślimaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi