Jump to content

Zimowe spotkanie forumowiczów!

Recommended Posts

Dawno żeśmy się nie widzieli, co? Najwyższy czas to zmienić. Miło mi ogłosić, wszem i wobec,  planuję zorganizować kolejne - tym razem zimowe - spotkanie forumowiczów. Wstępny termin to początek marca. Cel - Babia Góra. Oczywiście wszystko zależy od sytuacji pandemicznej. Tak czy siak, chciałbym zrobić rozeznanie, żebym wiedział, ile osób jest zainteresowanych. Kto jest chętny niech da lajka/serduszko.Więcej szczegółów niebawem ? 

góry.jpg

• Like ! 12
10 minut temu, Mnich Moderator napisał:

że w lutym planuję zorganizować kolejne - tym razem zimowe - spotkanie forumowiczów. Wstępny termin to początek marca. 

To jest dopiero Dyplomata ? Denis przy Tobie by wszedł w maju na K2 zimą ? jestem za, a nawet przeciw. Pierwszy weekend marca pogoda będzie i jazda na Diablak. Będzie super, komu piwko??? 

• Like ! 2
  • Haha 4
56 minut temu, Mateusz Z napisał:

To jest dopiero Dyplomata ? Denis przy Tobie by wszedł w maju na K2 zimą ? jestem za, a nawet przeciw. Pierwszy weekend marca pogoda będzie i jazda na Diablak. Będzie super, komu piwko??? 

? Polskie K2 będzie nasze jeszcze zimą i nawet piwko się samo schłodzi ❤️ aż skołuje trochę bieszczadzkiego bo o takie klasyki jak "komu  piwko" trzeba dbać ? 

• Like ! 3
Dnia 5.01.2021 o 23:09, Bieszczadzki_tatromaniak napisał:

? Polskie K2 będzie nasze jeszcze zimą i nawet piwko się samo schłodzi ❤️ aż skołuje trochę bieszczadzkiego bo o takie klasyki jak "komu  piwko" trzeba dbać ? 

Marcinie "komu piwko"?.Będziemy dbać o tradycję.

• Like ! 3
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Drodzy, jest już termin kolejnego spotkania forumowiczów, tym razem planujemy się spotkać 10-12 września. Planowany nocleg - Chocho albo Ornak. Osoby zainteresowane poproszę o zalajkowanie mojego posta. Z chętnymi będę kontaktował się indywidualnie. W razie pytań, pozostaję do dyspozycji ? 

• Like ! 5
  • 8 months later...
1 godzinę temu, Sarna.tatrzańska napisał:

Ja jestem tu nowa, ale chętnie poznam aktywnie działających w górach i z pasją do wędrówek. Przyznam, że dopiero zeszłego lata zakochałam się w Tatrach i nie mogę się doczekać okresu urlopowego ?

Witaj @Sarna.tatrzańska.  Zapraszamy do dyskusji, dzielenia sie fotkami i relacjami z tras. 

Dnia 24.01.2022 o 17:00, Piotras napisał:

Hej! Jestem świeżakiem, zaczynam swoją przygodę z górami ale od jakiegoś czasu sporo czytam forum i chętnie Was poznam ?

Pozdrawiam ciepło.

Hej @Piotras, fajnie że się ujawniłeś. Dziel się z nami swoimi doświadczeniami i pytaniami! Do zobaczenia na realnym i wirtualnym szlaku!

• Like ! 3