Mnich Admin Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Dawno żeśmy się nie widzieli, co? Najwyższy czas to zmienić. Miło mi ogłosić, wszem i wobec, planuję zorganizować kolejne - tym razem zimowe - spotkanie forumowiczów. Wstępny termin to początek marca. Cel - Babia Góra. Oczywiście wszystko zależy od sytuacji pandemicznej. Tak czy siak, chciałbym zrobić rozeznanie, żebym wiedział, ile osób jest zainteresowanych. Kto jest chętny niech da lajka/serduszko.Więcej szczegółów niebawem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Miał być marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 10 minut temu, Mnich Moderator napisał: że w lutym planuję zorganizować kolejne - tym razem zimowe - spotkanie forumowiczów. Wstępny termin to początek marca. To jest dopiero Dyplomata Denis przy Tobie by wszedł w maju na K2 zimą jestem za, a nawet przeciw. Pierwszy weekend marca pogoda będzie i jazda na Diablak. Będzie super, komu piwko??? 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieszczadzki_tatromaniak Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 56 minut temu, Mateusz Z napisał: To jest dopiero Dyplomata Denis przy Tobie by wszedł w maju na K2 zimą jestem za, a nawet przeciw. Pierwszy weekend marca pogoda będzie i jazda na Diablak. Będzie super, komu piwko??? Polskie K2 będzie nasze jeszcze zimą i nawet piwko się samo schłodzi aż skołuje trochę bieszczadzkiego bo o takie klasyki jak "komu piwko" trzeba dbać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Przekonałeś mnie tym schabowym po wycieczce - chętnie zobaczę Wasze uśmiechnięte mordki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejb Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 I ja z chęcią dołączę! Fajnie by było Was wszystkich poznać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 No taaaak Czy to będą Tatry czy to będą Beskidy ja się z Wami spotkam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dnia 5.01.2021 o 23:09, Bieszczadzki_tatromaniak napisał: Polskie K2 będzie nasze jeszcze zimą i nawet piwko się samo schłodzi aż skołuje trochę bieszczadzkiego bo o takie klasyki jak "komu piwko" trzeba dbać Marcinie "komu piwko".Będziemy dbać o tradycję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Witajcie. Spotkanie forumowiczów zaliczone! Było zajebiście, tradycja została podtrzymana Dzięki wszystkim za wspólne wędrówki, zabawę i wspaniałe spędzony czas 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Było super. Cieszę się, że mogłem się z Wami spotkać. Dziękuję I pogada dopisała. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Bardzo, bardzo dziękuję za miłe spotkanie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Drodzy, jest już termin kolejnego spotkania forumowiczów, tym razem planujemy się spotkać 10-12 września. Planowany nocleg - Chocho albo Ornak. Osoby zainteresowane poproszę o zalajkowanie mojego posta. Z chętnymi będę kontaktował się indywidualnie. W razie pytań, pozostaję do dyspozycji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Mnich Moderator może załóż nowy wątek. Nie widać zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna.tatrzańska Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Ja jestem tu nowa, ale chętnie poznam aktywnie działających w górach i z pasją do wędrówek. Przyznam, że dopiero zeszłego lata zakochałam się w Tatrach i nie mogę się doczekać okresu urlopowego :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Sarna.tatrzańska napisał: Ja jestem tu nowa, ale chętnie poznam aktywnie działających w górach i z pasją do wędrówek. Przyznam, że dopiero zeszłego lata zakochałam się w Tatrach i nie mogę się doczekać okresu urlopowego Witaj @Sarna.tatrzańska. Zapraszamy do dyskusji, dzielenia sie fotkami i relacjami z tras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Hej! Jestem świeżakiem, zaczynam swoją przygodę z górami ale od jakiegoś czasu sporo czytam forum i chętnie Was poznam Pozdrawiam ciepło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna.tatrzańska Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dnia 20.01.2022 o 21:23, jaaga76 napisał: Witaj @Sarna.tatrzańska. Zapraszamy do dyskusji, dzielenia sie fotkami i relacjami z tras. Dzięki @jaaga76 ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zainteresowanych wzięciem udziału w kolejnym spotkaniu integracyjnym zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Dnia 24.01.2022 o 17:00, Piotras napisał: Hej! Jestem świeżakiem, zaczynam swoją przygodę z górami ale od jakiegoś czasu sporo czytam forum i chętnie Was poznam Pozdrawiam ciepło. Hej @Piotras, fajnie że się ujawniłeś. Dziel się z nami swoimi doświadczeniami i pytaniami! Do zobaczenia na realnym i wirtualnym szlaku! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi