wjesna Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Co robicie gdy dojdzie do kontuzji kolana na szlaku? Jakieś opaski czy co? Ja mam że sobą tabletki na bol, bandaze elastyczne ale cxy w razie czego powinnam mieć coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Ja naklejam pod kolanem taśmę i już od dawna mam spokój z bólem przy schodzeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia my mamy jeszcze : https://skleppozarniczy.pl/-elementy-wyposazenia-apteczek-din/725-kompres-zimny.html ogólnie jako ograniczenie stanu zapalnego w pierwszym momencie i oprócz bandaża taką opaskę zastosowanie podobne jak bandaża , stabilizacja stawu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia przy okazji jeśli ktoś potrzebuje wyposażenia do apteczki https://militaria.pl/c/wyposazenie-apteczek-89882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia O, widzę że już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 18 godzin temu, Zośka napisał(a): Ja naklejam pod kolanem taśmę i już od dawna mam spokój z bólem przy schodzeniu. Zosiu taśmę zamówiłam ale muszę jeszcze wiedzieć jak tego użyć Masz jakąś metodę? bo patrzę po internecie i tam zawijają na różne sposoby i nie wiem który właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Teraz, wjesna napisał(a): Zosiu taśmę zamówiłam ale muszę jeszcze wiedzieć jak tego użyć Masz jakąś metodę? bo patrzę po internecie i tam zawijają na różne sposoby i nie wiem który właściwy Zawijasz szczelnie dookoła uszu, by nie słyszeć własnych postękiwań przy każdym kroku, voilà! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 47 minut temu, Q'bot napisał(a): Zawijasz szczelnie dookoła uszu, by nie słyszeć własnych postękiwań przy każdym kroku, voilà! A gdzie w tym wszystkim piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2 godziny temu, wjesna napisał(a): Zosiu taśmę zamówiłam ale muszę jeszcze wiedzieć jak tego użyć Masz jakąś metodę? bo patrzę po internecie i tam zawijają na różne sposoby i nie wiem który właściwy Jak wrócę z pracy to Ci wyślę filmik z najprostszą metodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 1 minutę temu, wjesna napisał(a): A gdzie w tym wszystkim piwo? Piwem się chłodzisz, gdyż owinięte uszy latem prowadzą do podwyższonej temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2 godziny temu, wjesna napisał(a): jak tego użyć a pamięta ktoś użycie chusty trójkątnej przy kontuzji ramienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 37 minut temu, barbie609 moder napisał(a): a pamięta ktoś użycie chusty trójkątnej przy kontuzji ramienia? Nie. Pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Godzinę temu, Q'bot napisał(a): Piwem się chłodzisz Wyjątkowo śmierdząca klimatyzacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia https://skleppozarniczy.pl/blog/post/83-jak-unieruchomic-konczyne-przy-pomocy-chusty-trojkatnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia @wjesna wysłałam Ci link na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 4 minuty temu, Zośka napisał(a): Ci link na priv ja też chcę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 11 minut temu, barbie609 moder napisał(a): ja też chcę OK wysyłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 30 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia W dniu 29.08.2024 o 12:14, wjesna napisał(a): mieć coś lepszego? nr telefonu do TOPR, dzwonisz i czekasz na śmigło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia a ja jeszcze raz podlinkuję , naprawdę warto zwłaszcza , że cena znormalniała https://www.empik.com/pierwsza-pomoc-w-gorach-andrzej-gorka-lukasz-migiel-maciej-mikiewicz-przemyslaw-gancarczyk-adam-ubych,p1421276687,ksiazka-p?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19708506138&utm_id=19708506138&utm_term=empik_ksiazka&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI75jhqtWeiAMVPadoCR0-gDw6EAQYASABEgJyEPD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 14 godzin temu, J@n napisał(a): dzwonisz i czekasz na śmigło chyba że nie ma zasięgu , albo pogoda jest nielotna wtedy zanim dojdą musisz radzić sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 1 godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): chyba że nie ma zasięgu , albo pogoda jest nielotna wtedy zanim dojdą musisz radzić sobie sam gdzie w Tatrach nie ma zasięgu? można jeszcze 6 X na minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 1 godzinę temu, J@n napisał(a): gdzie w Tatrach nie ma zasięgu? i tu lekkie zdziwko , ostatnio z Rakonia sms przechodzi ale na fonii nie pogadasz. 1 godzinę temu, J@n napisał(a): można jeszcze 6 X na minutę a to jeszcze trzeba o tym wiedzieć ................ i ilu słyszących będzie wiedziało co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi