J@n Opublikowano 18 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Prawdopodobnie będę musiał przewozić samochodem starsze osoby z Katowic do Nowego Targu w niedzielę 1 września. Jechał ktoś ostatnio tą słynną drogą ? Które odcinki jeszcze nie są skończone ? Może od razu jechać przez Bielsko, Jeleśnię, Rabcze i Jabłonkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 8 godzin temu, J@n napisał(a): Które odcinki jeszcze nie są skończone ? dwujezdniówka kończy się za Kościółkiem na Rdzawce.Dalej masz jedną nitkę przeplataną wyjazdami z budowy.Najbardziej problematycznym miejscem są światła w Klikuszowej. Co prawda w niedzielę korek będzie raczej w stronę Krakowa , ale bywa różnie. Jeśli jedziesz ze Śląska opcja przez przełęcz Krowiarki jest do rozważenia , ale rozważ jeszcze jazdę przez Słowację z przekraczaniem granicy Sucha Hora -Chochołów.W razie tej opcji trzeba ominąć światła w Czarnym Dunajcu , jeśli byś się zdecydował napisz , napiszę Ci jak to zrobić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano Poniedziałek o 14:36 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:36 W dniu 18.08.2024 o 23:20, J@n napisał(a): Prawdopodobnie będę musiał przewozić samochodem starsze osoby z Katowic do Nowego Targu w niedzielę 1 września. Jechał ktoś ostatnio tą słynną drogą ? Które odcinki jeszcze nie są skończone ? Może od razu jechać przez Bielsko, Jeleśnię, Rabcze i Jabłonkę ? https://www.pap.pl/aktualnosci/dwujezdniowy-odcinek-nowej-zakopianki-otwarty-nasze-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano Wtorek o 19:29 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:29 W dniu 2.09.2024 o 16:36, jaaga76 napisał(a): https://www.pap.pl/aktualnosci/dwujezdniowy-odcinek-nowej-zakopianki-otwarty-nasze-wideo Miałem przyjemność jechać w nocy z niedzieli na poniedziałek - a przyjemność bo ruch prawie zerowy, choć miejscami utrudniała jazdę konkretna mgła. Raz się nawet zreflektowałem że widać tyle co nic, a na liczniku dalej około 120 ... szybciutko zdjąłem nogę z gazu i jakoś obyło się bez problemów. Tylko biedne gugle maps głupiało i co chwila kazało mi zawracać na ekspresówce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi