pmwas Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) Imię Paweł. W Tatrach — z jednym wyjątkiem - co roku od 37 lat. Zaczynałem w nosidle. Jestem turystą, bez zacięcia taternickiego. Szlaki turystyczne - tak, wspinaczka - nie. Od czasu do czasu wrzucę pewnie cos z mojej - bieżącej czy byłej - działalności, choć jestem pewien, że rzadko robię w naszych pięknych górach coś ciekawszego niż Wy Edytowane 26 Czerwca 2024 przez pmwas 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 58 minut temu, pmwas napisał: Imię Paweł. W Tatrach — z jednym wyjątkiem - co roku od 37 lat. Zaczynałem w nosidle. Jestem turystą, bez zacięcia taternickiego. Szlaki turystyczne - tak, wspinaczka - nie. Od czasu do czasu wrzucę pewnie cos z mojej - bieżącej czy byłej - działalności, choć jestem pewien, że rzadko robię w naszych pięknych górach coś ciekawszego niż Wy Hej, witaj wśród Tatromaniaków. Dziel z nami radość bycia w górach . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 1 godzinę temu, pmwas napisał: od 37 lat. Zaczynałem w nosidle W latach 80-tych nosidła? W Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 II połowa lat 80-tych. Ojciec nosił mnie na plecach. Musiał nosić kaptur, bo wyrywałem mu włosy z głowy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 @pmwaswitaj i liczymy na spotkania , nie tylko w necie ale może i na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 @pmwas Witaj Ważne że lubisz góry. Podziwiam czas w jakim przeszedłeś z Palenicy do Szczyrbskiego przez Rysy nieco ponad 8 godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 31 minut temu, Pablo P napisał: @pmwas Witaj Ważne że lubisz góry. Podziwiam czas w jakim przeszedłeś z Palenicy do Szczyrbskiego przez Rysy nieco ponad 8 godzin. To był chyba dobry zbieg okoliczności. Rześka pogoda i chwilowy wzrost formy. Plus chyba ta trasa jest taka fajna. Sam byłem wtedy zdziwiony tempem. Normalnie nie chodzę szybko. Tak średnio. Jak większość na szlaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Serwusik @pmwas Miło, że do nas dołączyłeś Kilka koleżeńskich rad na początek: Wrzucaj jak najwięcej zdjęć i relacji Dziel się swoim doświadczeniem i miłością do gór Odwiedzaj forum jak najczęściej Nie spamuj i nie zaśmiecaj forum Jeśli się z kimś nie zgadzasz napisz to tak, by nie sprawić przykrości autorowi posta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 9 godzin temu, ernertotek napisał(a): Witam serdecznie. Witaj Twoje drugie powitanie z Hyde Parku usunąłem to tutaj wystarczy. Mam nadzieję ,że będziesz nas odwiedzał i podzielisz swoimi wycieczkami,wiedzą i doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi