Loki Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Hej Ludziska, przyszedł mi do głowy szatanski pomysl wybieram się na początku września na Świnice. Biorąc pod uwagę fakt, że szlak z Zawratu na Świnice jest zamknięty, to pójdę od Kasprowego przez Liliowe... potem Swinica i Karb będę w okolicy, to może zajdę i na Kościelec, jeśli siły pozwolą co myślicie? Jeśli uważacie to za kretynizm, to też piszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Cześć. Ze Świnicy na Kościelec to już rzut beretem, spokojnie do zrobienia. Powodzenia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Loki plan spoko. Byle pogoda była (czego życzę ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 2 minuty temu, jaaga76 napisał: @Loki plan spoko. Byle pogoda była (czego życzę ). Jedyne co może mnie powstrzymać to pogoda i kondycja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Loki pomysł świetny Można też w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Luk_ na dzień wcześniej planuje Rysy nie chciałbym zdechnąć to będzie urlop w stylu wpier*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Zośka właśnie zastanawiam się którędy będzie łatwiej zacząć, żeby nie zajechać się na starcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Na drugi dzień po Rysach nie miałbym ochoty nawet na wyjście do Biedronki po piwo, a co dopiero w góry, no ale ze mnie żaden sportowiec/wyczynowiec i nie pierwszej młodości w dodatku. Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Gieferg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 5 minut temu, Gieferg napisał: Na drugi dzień po Rysach nie miałbym ochoty nawet na wyjście do Biedronki po piwo, a co dopiero w góry, no ale ze mnie żaden sportowiec/wyczynowiec i nie pierwszej młodości w dodatku. Dlatego piwo kupię wcześniej i wstawię do lodówki, żeby już czekało zimne a ewentualne zakwasy przechodzę zanim się pojawią 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 55 minut temu, Loki napisał: Dlatego piwo kupię wcześniej i wstawię do lodówki, żeby już czekało zimne a ewentualne zakwasy przechodzę zanim się pojawią @Loki możesz nie mieć siły go wypić po takim rajdzie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 3 minuty temu, jaaga76 napisał: @Loki możesz nie mieć siły go wypić po takim rajdzie @jaaga76 co jak co, ale na zimne piwo i gorący prysznic/kąpiel po mega wysiłku zawsze mam siłę potem ewentualnie pizza, a w górach oscypki i kwaśnica i życie nabiera sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) 28 minut temu, Loki napisał: @jaaga76 co jak co, ale na zimne piwo i gorący prysznic/kąpiel po mega wysiłku zawsze mam siłę potem ewentualnie pizza, a w górach oscypki i kwaśnica i życie nabiera sensu Eee... No to jak tak, to znaczy że jeszcze coś możesz po drodze "zahaczyć" MOC jest z TOBĄ @Loki Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez jaaga76 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Plan jest super kozacki. Jeszcze parę lat temu sam pisałbym się na takie EKG. Ale teraz wolimy przcupnąć na skale, popatrzeć na widoczki. Góry poczekają . Ale życzę powodzenia i pogody 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) @jaaga76 @Gieferg przyznaje się bez bicia, że kolejny dzień po zdobyciu Rysow to makabra... bez dwóch ketonali nie zebrałbym się z łóżka... fakt jest taki, że psychicznie zmęczyło i zniszczyło mnie schodzenie... nigdy nie byłem w tak eksponowanym miejscu ale ostatecznie udało się bez wzywania TOPRu jestem zadowolony, ale zmęczony Edytowane 9 Września 2020 przez Loki 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @Loki brawo! Doskonale Cię rozumiem i pamiętam to zmęczenie. Gdzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi