Loki 34 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Hej Ludziska, przyszedł mi do głowy szatanski pomysl ? wybieram się na początku września na Świnice. Biorąc pod uwagę fakt, że szlak z Zawratu na Świnice jest zamknięty, to pójdę od Kasprowego przez Liliowe... potem Swinica i Karb ? będę w okolicy, to może zajdę i na Kościelec, jeśli siły pozwolą ? co myślicie? Jeśli uważacie to za kretynizm, to też piszcie ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 2,851 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Cześć. Ze Świnicy na Kościelec to już rzut beretem, spokojnie do zrobienia. Powodzenia 1 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,833 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 @Loki plan spoko. Byle pogoda była (czego życzę ?). 2 Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted August 18, 2020 Author Share Posted August 18, 2020 2 minuty temu, jaaga76 napisał: @Loki plan spoko. Byle pogoda była (czego życzę ?). Jedyne co może mnie powstrzymać to pogoda i kondycja ? 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 2,925 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 @Loki pomysł świetny? Można też w drugą stronę ? Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted August 18, 2020 Author Share Posted August 18, 2020 @Luk_ na dzień wcześniej planuje Rysy ? nie chciałbym zdechnąć ? to będzie urlop w stylu wpier*** ? Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted August 18, 2020 Author Share Posted August 18, 2020 @Zośka właśnie zastanawiam się którędy będzie łatwiej zacząć, żeby nie zajechać się na starcie... 1 Quote Link to post Share on other sites
Gieferg 240 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 (edited) Na drugi dzień po Rysach nie miałbym ochoty nawet na wyjście do Biedronki po piwo, a co dopiero w góry, no ale ze mnie żaden sportowiec/wyczynowiec i nie pierwszej młodości w dodatku. Edited August 19, 2020 by Gieferg 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted August 19, 2020 Author Share Posted August 19, 2020 5 minut temu, Gieferg napisał: Na drugi dzień po Rysach nie miałbym ochoty nawet na wyjście do Biedronki po piwo, a co dopiero w góry, no ale ze mnie żaden sportowiec/wyczynowiec i nie pierwszej młodości w dodatku. Dlatego piwo kupię wcześniej i wstawię do lodówki, żeby już czekało zimne ? a ewentualne zakwasy przechodzę zanim się pojawią ? 1 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,833 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 55 minut temu, Loki napisał: Dlatego piwo kupię wcześniej i wstawię do lodówki, żeby już czekało zimne ? a ewentualne zakwasy przechodzę zanim się pojawią ? @Loki możesz nie mieć siły go wypić po takim rajdzie ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted August 19, 2020 Author Share Posted August 19, 2020 3 minuty temu, jaaga76 napisał: @Loki możesz nie mieć siły go wypić po takim rajdzie ? @jaaga76 co jak co, ale na zimne piwo i gorący prysznic/kąpiel po mega wysiłku zawsze mam siłę ? potem ewentualnie pizza, a w górach oscypki i kwaśnica i życie nabiera sensu ? 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,833 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 (edited) 28 minut temu, Loki napisał: @jaaga76 co jak co, ale na zimne piwo i gorący prysznic/kąpiel po mega wysiłku zawsze mam siłę ? potem ewentualnie pizza, a w górach oscypki i kwaśnica i życie nabiera sensu ? Eee... No to jak tak, to znaczy że jeszcze coś możesz po drodze "zahaczyć" ?? MOC jest z TOBĄ ??? @Loki Edited August 19, 2020 by jaaga76 2 Quote Link to post Share on other sites
Krisbin 679 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Plan jest super kozacki. Jeszcze parę lat temu sam pisałbym się na takie EKG. Ale teraz wolimy przcupnąć na skale, popatrzeć na widoczki. Góry poczekają ?. Ale życzę powodzenia i pogody ?? 2 Quote Link to post Share on other sites
Loki 34 Posted September 9, 2020 Author Share Posted September 9, 2020 (edited) @jaaga76 @Gieferg przyznaje się bez bicia, że kolejny dzień po zdobyciu Rysow to makabra... bez dwóch ketonali nie zebrałbym się z łóżka... fakt jest taki, że psychicznie zmęczyło i zniszczyło mnie schodzenie... nigdy nie byłem w tak eksponowanym miejscu ? ale ostatecznie udało się bez wzywania TOPRu ? jestem zadowolony, ale zmęczony ? Edited September 9, 2020 by Loki 4 1 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 2,833 Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 @Loki brawo! Doskonale Cię rozumiem ? i pamiętam to zmęczenie. Gdzie dalej? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts