peter1 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Wielicki Szczyt(2318/19) - ciekawy i charakterystyczny szczyt w głównej grani Tatr, położony między Litworowym Szczytem a Polskim Grzebieniem i Małą Wysoką. widok od Doliny Wielickiej od Polskiego Grzebienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego trasa: Dolina Wielicka - Wielickie Oka - Wyżnia Wielicka Ławka - Wielicki Szczyt. Wielickie Oko na grani Wielickiego Mała Wysoka żleb podejściowy Mała Wysoka, Baniasta Turnia i Staroleśny Litworowy w żlebie Gerlach i Litworowy Litworowy Gerlach, Zadni Gerlach i Litworowa Przełęcz coraz bliżej przełączki Litworowy Gerlach przedwierzchołek Wielickiego Wyżnia Wielicka Ławka CDN... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego i druga partia: Mała Wysoka i Polski Grzebień Świstowy, Dzika Turnia i Rohatka Szeroka Jaworzyńska Zmarzły Staw Litworowy Żłobisty, Rumanowy, Ganek, Wysoka, Rysy i Niżnie Rysy Gerlach Mała Wysoka, Baniasta, Staroleśny, Polski Grzebień Świstowy, Dzika Turnia, Rohatka, z tyłu wystaje Lodowy, Durne i Łomnica Szeroka Jaworzyńska Ciężki Staw, z tyłu Orla Polski Grzebień Turnia nad Rohatką, Rohatka, z tyłu Durne i Łomnica Mała Wysoka, Baniasta i Staroleśny Kacze Stawy i Litworowy Staw Litworowy Staw Kacze Stawy Żłobisty, Rumanowy, Ganek, Wysoka, Rysy i Niżnie Rysy, po prawej Ciężki Staw Litworowy Dol. Białej Wody CDN... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 5 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca i kolejna partia: Zmarzły Staw Wielickie Oko Litworowy Staw i Kacze Szeroka Jaworzyńska i Świstowy Rohatka i Mała Wysoka Litworowy Szczyt i kawałek grani przedwierzchołek Wielickiego trochę grani Mała Wysoka, Baniasta i Bradavica Wielickie Oka Żłobisty, Rumanowy, Ganek, Wysoka, Rysy i Niżnie Rysy, na dole Kacze Stawy i Ciężki Staw Gerlach, Zadni Gerlach i Litworowy CDN... 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca i ostatnia partia: Polski Grzebień i kilka zbliżeń: Ciężki Wysoka, Rumanowy, Ganek Rysy i Niżnie Rysy Litworowy Gerlach, Zadni Gerlach Dzika Turnia, z tyłu Lodowy Durny i Łomnica, Rohatka Mała Wysoka Staroleśny Mała Wysoka Durne i Łomnica dziękuję za uwagę! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 4 godziny temu, peter1 napisał: dziękuję za uwagę! a my dziękujemy za ucztę dla oczu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca @peter1 jak zwykle zdjęcia petarda 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca @peter1 fantastyczne foty. Robisz mi dzień 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca (edytowane) Dnia 15.03.2024 o 07:59, jaaga76 napisał: @peter1 fantastyczne foty. Robisz mi dzień A mi (choć to dziwnie zabrzmi) ... noc. Oglądam po północy. edit - po pierwszej w nocy. Edytowane 18 Marca przez Jędrek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 19 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca Dnia 18.03.2024 o 01:18, Jędrek napisał: A mi (choć to dziwnie zabrzmi) ... noc. Oglądam po północy. edit - po pierwszej w nocy. Nie chcę być odpowiedzialny za bezsenność... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 10 godzin temu, peter1 napisał: Nie chcę być odpowiedzialny za bezsenność... Spokojnie, zwykle chodzę spać późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi