Jędrek Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) 5 minut temu, jaaga76 napisał: To "gdzie indziej" może być po drodze. Patrz Beskidy, czy Gorce (szczególnie przy tak znakomitych czasach dojazdowych) . Może być, oczywiście. Ale jeszcze nie teraz. Na nie zapewne przyjdzie czas na emeryturze. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 7 minutes ago, jaaga76 said: Poznań - Karaków od 79 zl. Goleniów - Kraków tak samo. Hmm... aż sprawdziłem i mi pokazuje Poznań - Cracovia najtańszy bilet po 260 PLN i to wszystko dociera wieczorem do celu. Ale i tak taniej niż się spodziewałem. A do Popradu wcale nie potrafię wyszukać ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Dnia 5.01.2023 o 22:41, jaaga76 napisał: Do tych pagórków się po prostu dojrzewa Coś w tym jest, czasem w rozmowie z kimś tak wychodzi, że najpierw były Tatry a potem to, co niżej. Ja mam na odwrót. Najpierw niżej potem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 9 godzin temu, Jędrek napisał: Może być, oczywiście. Ale jeszcze nie teraz. Na nie zapewne przyjdzie czas na emeryturze. To też racja, że kiedy już kondycja nie pozwoli na wyższe góry wychodzić to zostaną te mniejsze i łatwiejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 5 godzin temu, wjesna napisał: To też racja, że kiedy już kondycja nie pozwoli na wyższe góry wychodzić to zostaną te mniejsze i łatwiejsze. To zapewne też, ale przede wszystkim będę miał więcej czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 15 godzin temu, Q'bot napisał: Hmm... aż sprawdziłem i mi pokazuje Poznań - Cracovia najtańszy bilet po 260 PLN i to wszystko dociera wieczorem do celu. Ale i tak taniej niż się spodziewałem. A do Popradu wcale nie potrafię wyszukać ;< Moja siostra uskutecznia loty z Goleniowa. Teraz się tak wycwaniła, że plecak idzie do poczkomatu, a ona tylko z bagażem podręcznym. Wychodzi jej zwykle taniej niż pkp czy pks. Trzeba jednak Jej oddac, że bilety na sierpień 2023 ma juz kupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 5 godzin temu, wjesna napisał: To też racja, że kiedy już kondycja nie pozwoli na wyższe góry wychodzić to zostaną te mniejsze i łatwiejsze. To może być złudne, bo te niższe bywają wymagające kondycyjnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 4 hours ago, jaaga76 said: Trzeba jednak Jej oddac, że bilety na sierpień 2023 ma juz kupione. To ja akurat praktykuję zakup biletów w momencie, gdy jestem pewien pogody na 90%, czyli na parę godzin przed wyjazdem Gdy nie ma pogody - nie jadę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Dnia 8.01.2023 o 16:01, jaaga76 napisał: To może być złudne, bo te niższe bywają wymagające kondycyjnie. Tak myślisz? Ale jak nie ma dużych przewyższeń to po prostu się idzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Dnia 8.01.2023 o 15:40, Jędrek napisał: To zapewne też, ale przede wszystkim będę miał więcej czasu Wolnego czasu, gwoli ścisłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 8 godzin temu, wjesna napisał: Wolnego czasu, gwoli ścisłości Tylko taki się liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 10 godzin temu, wjesna napisał: Tak myślisz? Ale jak nie ma dużych przewyższeń to po prostu się idzie. Tak, bo tam wymagające mogą być odległości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 11 godzin temu, jaaga76 napisał: Tak, bo tam wymagające mogą być odległości Robiłas takie dłuuugie trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 12 godzin temu, Jędrek napisał: Tylko taki się liczy I do tego pelne konto i można robić co się chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 8 godzin temu, wjesna napisał: Robiłas takie dłuuugie trasy? Zdarzało się koło 30-35 km.... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Dnia 13.01.2023 o 18:02, jaaga76 napisał: Zdarzało się koło 30-35 km.... A gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 4 godziny temu, wjesna napisał: A gdzie? Bieszczady, Beskidy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Po hołdach to zasnąć można... No chyba, że to truchtem robiłaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 4 godziny temu, Q'bot napisał: Po hołdach to zasnąć można... No chyba, że to truchtem robiłaś Nie, nordikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 To teraz powtórka rowerem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 45 minut temu, Q'bot napisał: To teraz powtórka rowerem ^^ Rowerem to ja się na veloTatry wybieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 2 hours ago, jaaga76 said: Rowerem to ja się na veloTatry wybieram Nie polecam... Lepiej własną trasę ułożyć, bliżej Tatr, odwiedzając co niektóre dolinki, jeśli jest na to czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 32 minuty temu, Q'bot napisał: Nie polecam... Lepiej własną trasę ułożyć, bliżej Tatr, odwiedzając co niektóre dolinki, jeśli jest na to czas Podziel się doświadczeniami. Ja myślę o jeżdzie po drogach tuż przy "elektriczce", bo jak dla mnie ta klasyczna trasa jest zbyt daleko od Tatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Ta przy elektriczce jest ok, ale już trasy gdzie zjeżdżasz w okolice Liptowskiego Mikulasza są męczące i pośród sporego ruchu ciężarówek. Ja polecam nie startować z Nowego Targu, czy gdzie tam tę asfalcik z trasą wytyczono, a w pobliżu Witowa, a nawet Zuberca i zaliczyć Dolinę Kaczawską - jedziesz na szosie, czy na czymś co pozwoli się lekkim terenem dostać do Prybiliny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi