Mnich Moderator 1,885 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 @staroń- właśnie Speedgoaty miałem na myśli ? @Lexi - to Twoja kolekcja? ? Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,387 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 3 godziny temu, Lexi napisał: ..wybrane. Hm a ja mam jedną parę. Za to moje szczęście ma trzy pary? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 15 godzin temu, Q'bot napisał: Jednak pozostanę przy swoim gonieniu królika, a nie próbie łapania go. Tylko te króliki coraz droższe więc ten pościg mało opłacalny? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 godzinę temu, barbie609 napisał: Hm a ja mam jedną parę. Za to moje szczęście ma trzy pary? Ja mam też trzy a moje szczęście chyba......dwa razy tyle?. Ale to dlatego że szkoda mu wyrzucić stare (albo chce założyć muzeum?). 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 6 godzin temu, Lexi napisał: ..wybrane.. ? A gdzie czerwone ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 7 godzin temu, Mnich Moderator napisał: @Lexi - to Twoja kolekcja? ? Tak na serio to moje "w góry" są te dwie pierwsze i jeszcze niskie zodiaki - a dwie pary są żony.... ? 1 godzinę temu, Zośka napisał: A gdzie czerwone ? noo sorry nie miałem nigdy czerwonych ..ale za to mam niebieskie - mogą być? Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 4 godziny temu, barbie609 napisał: Hm a ja mam jedną parę. Za to moje szczęście ma trzy pary? Męskie kierpce i tak wychodzą taniej - kobieta żąda do każdej nowej pary butów nowej torebki..? 3 Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,387 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 39 minut temu, Lexi napisał: obieta żąda do każdej nowej pary butów nowej torebki.. moje szczęście ma do każdej pary ten sam plecak , tak więc są wyjątki 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 2 godziny temu, Lexi napisał: noo sorry nie miałem nigdy czerwonych ..ale za to mam niebieskie - mogą być? Nie! Czerwone są najszybsze? 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 godzinę temu, Zośka napisał: Nie! Czerwone są najszybsze? Wyścigi zostawiam młodzieży.... u mnie "gentleman will walk but never run" 2 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 15 minut temu, Lexi napisał: "gentleman will walk but never run" Właśnie kilka tygodni temu byłam na koncercie? Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 55 minut temu, Zośka napisał: Właśnie kilka tygodni temu byłam na koncercie? Widziałem Stinga na Live Festiwal w Oświecimiu..fajna impreza była przez pare ładnych lat, bywały gwiazdy: Clapton, P. Gabriel, Elton John czy Scorpions i Queen..........potem nastąpiła zmiana...ta zmiana. Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,651 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 On 8/26/2022 at 7:08 AM, Lexi said: ..wybrane.. ? A gdzie półka z niskimi? ;] Kurcze, muszę zrobić sobie jakąś ładną wystawkę na buty, bo wszystko po kartonach trzymam ;/ Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 6 godzin temu, Q'bot napisał: A gdzie półka z niskimi? ;] Poniżej ale zamazałem bo "ubłocone" nieludzko... 6 godzin temu, Q'bot napisał: bo wszystko po kartonach trzymam ;/ ...po kartonach tylko "zapas" trzymam.. ? 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,651 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 BTW. Jak się te Dachsteiny sprawdzają? Bo kiedyś miałem ochotę kupić, wyglądały jak skarpeta trochę, ale zabrakło mojego rozmiaru w sklepie... Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 33 minuty temu, Q'bot napisał: BTW. Jak się te Dachsteiny sprawdzają? Bo kiedyś miałem ochotę kupić, wyglądały jak skarpeta trochę, ale zabrakło mojego rozmiaru w sklepie... Bardzo wygodne, fajnie trzymają i super przyczepność prawie na wszystkim. Na Bieszczady/Beskidy ok, na skałe i kamienie zbyt miękkie no i GTX w nich to czysto puste hasło….taki superoddychający sweterek ….w ulewnym deszczu przeciekają po minucie, w błocie i śniegu ok…… chodziłem w nich też przy -10 i specjalnie nie zmarzłem. Sportowe buty po niskich górach ale i na miasto ok… Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,651 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Dzięki za opinię ? Dziwne, że w deszczu przecieka, mnie takie syntetyki przemakają dopiero podczas brodzenia w trawie... A na masto szkoda takiego łądnego bieżnika ścierać! 1 Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 godzinę temu, Q'bot napisał: …..Dziwne, że w deszczu przecieka, …… Nawet muślałem czy by nie reklamować bo normalne to nie jest …ale odpuściłem bo bardzo wygodne i nie chciałem sie rozstawać z nimi. Quote Link to post Share on other sites
wieszczu 0 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Hej, jakiś czas temu kupiłem Scarpy Kailash, but super wykonany, wygodny, ale dosłownie zero amortyzacji, po całym dniu w górach nogi bolały jak nigdy w żadnych innych butach. Jak to wygląda z innymi Scarpami? Możecie przy okazji coś powiedzieć o Dolomite Zermatt? Quote Link to post Share on other sites
Lexi 497 Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 1 godzinę temu, wieszczu napisał: Hej, jakiś czas temu kupiłem Scarpy Kailash, but super wykonany, wygodny, ale dosłownie zero amortyzacji, po całym dniu w górach nogi bolały jak nigdy w żadnych innych butach. Jak to wygląda z innymi Scarpami? Możecie przy okazji coś powiedzieć o Dolomite Zermatt? Wymień wkładkę, odpowiada ona w dużej mierze za amortyzacje. Na przykład Scarpa Zodiac GTX ma fajną wkładkę ale mam też Zodiaki bez GTX (niskie) które oryginalną wkładkę miały beznadziejną - do wymiany natychmiast. Quote Link to post Share on other sites
Zezibi 1 Posted January 16 Share Posted January 16 Witam, mam pytanie jak w tytule ale bardziej konkretne: Scarpa Marmolada czy Salewa Rapace? Czy ktoś ma może jakieś konstruktywne uwagi poparte doświadczeniem? Dodam że nigdy nie miałem do czynienia z tymi firmami. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted January 16 Share Posted January 16 @Zezibi mój mąż ma Salewy Rapace i jest bardzo zadowolony. Do raków idealne. Quote Link to post Share on other sites
Zezibi 1 Posted January 24 Share Posted January 24 Dnia 16.01.2023 o 20:59, Zośka napisał: @Zezibi mój mąż ma Salewy Rapace i jest bardzo zadowolony. Do raków idealne. Ok, ale podobno bez raków śliskie? Prawda to?? Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,100 Posted January 24 Share Posted January 24 10 godzin temu, Zezibi napisał: Ok, ale podobno bez raków śliskie? Na śniegu są ok. To opinia męża bo ja zimą po Tatrach bardzo rzadko chodzę. Quote Link to post Share on other sites
Zezibi 1 Posted January 25 Share Posted January 25 Dnia 24.01.2023 o 14:56, Zośka napisał: Na śniegu są ok. To opinia męża bo ja zimą po Tatrach bardzo rzadko chodzę. Ok, to jeszcze takie pytanie: są całoroczne czy wiosna, jesień i zima a na lato za ciepłe? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts