Nu81 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Siemanko Z braku czasu na Tatry (w niedzielę praca), wybrałem się na trening na Małą Fatrę. https://mapa-turystyczna.pl/route/y2c3 Było warto: Edytowane 9 Lutego 2020 przez Nu81 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Łał! Mega panoramy! Pogoda dopisała, zdjęcia piękne. Nigdy tam nie bylem, a widzę że naprawdę warto. Rewelacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 1 minutę temu, Mateusz Z napisał: Łał! Mega panoramy! Pogoda dopisała, zdjęcia piękne. Nigdy tam nie bylem, a widzę że naprawdę warto. Rewelacja. Warto pojechać. zarówno zimą jak i o innych porach roku. Choć pasmo to niewielkie to jest co oglądać, super szlaki, no i moje ulubione słowackie piwko ( Zlaty Bazant 10 ) W sezonie super baza wypadowa: Autocamping Bela. Polecam Z Katowic ok 175 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) W lecie wygląda to tak; Edytowane 9 Lutego 2020 przez Nu81 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nu81 Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Oczywiście fotek nie ma co porównywać z widokiem na żywo Jeszcze coś z tamtego roku. Co to była za zima..... Edytowane 9 Lutego 2020 przez Nu81 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Faterland? Ja się zawsze zastanawiam czy istnieje dogodna trasa by tam podjechać rowerem i przemierzyć grań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonaXC Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dnia 9.02.2020 o 20:53, Mateusz Z napisał: Łał! Mega panoramy! Pogoda dopisała, zdjęcia piękne. Nigdy tam nie bylem, a widzę że naprawdę warto. Rewelacja. Oj cudne miejsce i bardzo polecam! Ja w tamtym roku wchodziłam na Wielki Rozsutec (naprawdę ciekawa trasa, jeśli ktoś lubi łańcuchy),a zimą najczęściej odwiedzam Chleb lub Vratną Mało ludzi, a świetnie przygotowane stoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ja także polecam Małą Fatrę, byłam w minionym sierpniu trzy dni i mam ochotę na więcej. Dobre miejsce na wakacje, nie jest tak tłoczno, jak na polskich szlakach. Przynajmniej poza weekendami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania71wro Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 A to Janosikowe Diery (Dziury) - miejsce niestety oblegane przez wycieczki, ale tylko w dolnej części. Można zaparkować w Białym Potoku niedaleko Terchovej i zrobić ładną jednodniową pętelkę przez Mały Rozsutec (szlak z łańcuchami, przydatnymi, jak jest mokro). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dzięki @ania71wro bardzo inspirujące zdjęcia chciałabym tam kiedyś pojechać bo to chyba ciekawe miejsce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Odwiedziłem Małą Fatrę poraz drugi, tym razem późną wiosną. Pogoda dopisała, widoki i przyroda rewelacja. Taka mieszanka Tatr, Pienin i Bieszczad. 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 7 godzin temu, Mateusz Z napisał: Odwiedziłem Małą Fatrę poraz drugi, tym razem późną wiosną. Pogoda dopisała, widoki i przyroda rewelacja. Taka mieszanka Tatr, Pienin i Bieszczad. Pięknie - szkoda że tylko 1 dzięksa można kliknąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi