Anuś Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Luk_ dobrze kombinujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Luk_ a jaką masz koszulkę?! Tak na wszelki wypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Też coś dorzucę. Dopiero po zdjęciach widzę, że zawsze jestem tam w brzydką pogodę. Ładną zwykle wykorzystuję na coś konkretniejszego: Wiosna: Lato(późne): Jesień(wczesna): Zima: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 6 minut temu, Luk_ napisał: Fibi Skoro to jest dla Ciebie "brzydka" pogoda, to ja się boję jak wygląda ładna ! O tym samym pomyślałem Toż to prawie idealne warunki są! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 @Luk_ dobra, masz rację jak na tatrzańskie standardy to ładna Ale dla mnie ładna pogoda to taka: Sorki, że nie na temat, bo to nie z Gęsiej Szyi. A to moje pierwsze zdjęcie z Gęsiej było zrobione w dniu kiedy non stop lało, przejaśniło się może na 5 minut 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Przed chwilą, Fibi napisał: @Luk_ dobra, masz rację jak na tatrzańskie standardy to ładna Ale dla mnie ładna pogoda to taka: Sorki, że nie na temat, bo to nie z Gęsiej Szyi. A to moje pierwsze zdjęcie z Gęsiej było zrobione w dniu kiedy non stop lało, przejaśniło się może na 5 minut Za pięknie, za różowo, za kolorowo. Ja tam lubię, jak jakiś dreszczyk mały jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 2 minuty temu, Luk_ napisał: Przecież tak bezchmurne dni w Tatrach to można niemalże policzyć na palcach jednej ręki Na moich X wyjść w Tatry to pogodę jak żyleta miałem może z 4 razy Ja podobnie, no może 5. Dlatego doceniam to co mi się rzadko przytrafia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Byłam 2 lata temu. W tym roku jadę z kuzynką która pierwszy raz odwiedzi Tatry więc Rusinowa z Gęsią obowiązkowo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Śliczne fotki @martuś Skoro kuzynka nie była nigdy w Tatrach to Gęsia to bardzo dobry pomysł, dołożyłabym jeszcze Sarnią i oczywiście Morskie, ale to wszystko zalezy od tego jak długo będziecie. Życzę owocnego pobytu co by kuzynka połknęła bakcyla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 @Anuś jedziemy na tydzień więc trochę mamy dni Na początek spróbujemy z łatwiejszymi trasami a jak jej się spodoba to może Kościelec zaliczymy (moje marzenie ) i kilka innych trudniejszych tras. Ale to musimy sprawdzić na ile nie będzie miała lęku wysokości w górach bo wiem, że do kolejki na Kasprowy nie wsiądzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 No to powodzenia... Chcesz ją naprawde zabrać na Kościelec? Góra fajna, polecam, ale nie wiem czy na pierwszy wyjazd ... Mimo wszystko trzymam kciuki oby pogoda wam dopisała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martuś Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 @Anuś raczej wątpię żeby kuzynka się odważyła ale kto wie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Dnia 5.07.2020 o 12:22, martuś napisał: @Anuś raczej wątpię żeby kuzynka się odważyła ale kto wie Jak się zarazi pójdzie wszędzie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi