Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Kozia przełęcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 2 minuty temu, Agnieszka GP napisał: Kozia przełęcz ? Dodaj trzecie słowo do nazwy i zgadniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 6 minut temu, MonteLaguna napisał: Dodaj trzecie słowo do nazwy i zgadniesz. No tak Niżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 8 minut temu, Agnieszka GP napisał: No tak Niżna Odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Wyżna ? Ale na nią nie ma wejścia z dołu ! Ona jest między Kozim a Kozimi Czubami Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 2 minuty temu, Agnieszka GP napisał: Wyżna ? Ale na nią nie ma wejścia z dołu ! Ona jest między Kozim a Kozimi Czubami Naturalnie dlatego ponieważ mi życie miłe udałem się tak jak TPN przykazał w kierunku Koziego Wierchu z Kozich Czub przechodząc przez przełęcz. To teraz już tylko dla formalności jak nazywa się dolinka "w której nic nie ma"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Przed chwilą, Agnieszka GP napisał: Pusta Tak jest. Teraz twoja kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonteLaguna Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Krzesanica bo widzę jakiś kopiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Na Krzesanicy chyba więcej tych kopczyków niż tutaj Trochę inne rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Możesz trochę tej mgły zdmuchnąć bo słabo widać ? Polska czy Słowacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nikt nie strzela to może ja spróbuję. Myślę że to Słowacja więc na próbę niech będzie gdzieś w okolicach Koprowego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Słowacja tak....Koprowy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) To musi być jakiś łatwy szczyt, skoro komuś chciało się układać kamieni kupę... Baraniec jakiś? Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 A któż mówi że to szczyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) 22 minutes ago, Agnieszka GP said: A któż mówi że to szczyt ? Pytanie wcale nie zostało zadane To teraz strzelę w okolice Łomnickiego Stawu Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Q'bot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Tym razem celownik zaszwankował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur S Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 To ja sobie strzelę w całkiem inny rejon......okolice Salatyna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Niestety także niecelnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Chyba wiem gdzie to jest. Też to chyba mam na zdjęciach. Pięć Stawów Spiskich ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Jak masz to udokumentowane no to nie mogę zaprzeczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zna ktoś to miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Czyżbym już wrzucał kiedyś zdjęcie z tego dzikiego kranu? Odsyłam na stronę szóstą tegoż wątku Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Q'bot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk 2k Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 23 godziny temu, Q'bot napisał: Czyżbym już wrzucał kiedyś zdjęcie z tego dzikiego kranu? Odsyłam na stronę szóstą tegoż wątku OK !!! Mój błąd że nie obejrzałem całego wątku. Masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi