vatra Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Niestety, Skalnate Pleso jest stawem wysychającym! Jego dno zostało uszkodzone w trakcie prac przy budowie kolejki linowej na Łomnicę. Wody przybywa w nim na wiosnę i po obfitych opadach. To zdjęcie z sierpnia zeszłego roku, wykonane z Łomnickiej Przełęczy. Edytowane 26 Marca 2020 przez vatra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 W drodze na Łomnicę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Jest imponująca Edytowane 24 Marca 2020 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Łomnica z Durnego Szczytu 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Czasem niestety pogoda jest gorsza i plan na dziś jest taki by wrócić któregoś dnia(najlepiej w parze z Durnym lub Jordanówką).:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Pogoda tym razem dopisała to i zdjęcia będą lepsze: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Durny Szczyt z Łomnicy i jeszcze kilka (świeżutkie z wczoraj) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) 12 godzin temu, zinox napisał: Durny Szczyt z Łomnicy i jeszcze kilka (świeżutkie z wczoraj) Czy my się nie mijaliśmy w sobotę rano? Jakoś po 8 nad Łomnicką przełęczą? Edytowane 8 Lipca przez Mateusz Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zinox Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca o 8 to ja dopiero z Murzasichla wyjechałem - a na Łomnice to kolejką Nie jestem już młodzieniaszkiem co by z buta tam włazić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca No chyba że tak To kilka fotek ode mnie, później wrzucę z aparatu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 54 minuty temu, Mateusz Z napisał: No chyba że tak To kilka fotek ode mnie, później wrzucę z aparatu. Gratuluję @Mateusz Z Łomnica to kawał góry jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca @Mateusz Z jeszcze raz gratuluję a foty jak zwykle super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi