Krisbin Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Po Zielonym Stawie pływała kaczuszka... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 To też mieszkańcy Moka. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kozi Wierch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @sickboy777 chyba te ptaszyska lubią to miejsce .... też uchwyciłam czarnego kruka na Kozim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy777 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Anuś napisał: @sickboy777 chyba te ptaszyska lubią to miejsce .... też uchwyciłam czarnego kruka na Kozim Ja szedłem Orlą Percią i od dłuższego czasu krążył mi nad głową. A jak wchodziłem na Kozi, to usiadł i czekał, jakby chciał mnie przywitać. Edytowane 22 Lutego 2020 przez sickboy777 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Oż ty w dzioba, to te same ptaszyska z Koziego. Jak nic mają tam gniazdo. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @sickboy777 @Krisbin mają gniazdo na Orlej i witają turystów Na Orlej słychać ich krakanie .... mnie osobiście to te kruki sie źle kojarzą, może za sprawą literatury 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Kruki to padlinożercy i dlatego tak siedzą........ i czekają na skałach aż komuś się noga powinie. I kolacja z obiadem za jednym przysiadem gotowa. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Mieszkanki lasu na Orawie! Edytowane 25 Lutego 2020 przez vatra 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ale wielka kupa - mrówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 2 minuty temu, Krisbin napisał: Ale wielka kupa - mrówek. Zaglądałeś ? , może mrówków !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Jest druga opcja: Nieznane ślady dinozaurów w Tatrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 36 minut temu, Krisbin napisał: Nieznane ślady dinozaurów w Tatrach. Na Orawie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 50 minut temu, Krisbin napisał: Jest druga opcja: Nieznane ślady dinozaurów w Tatrach. Nie podglądałeś to ok , ale jak miejsca zamieszkania mogłeś nie sprawdzić ? Zonk !Stawiasz szarlotkę Vatrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Up- s. Moja wina! Stawiam ciacho i kawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Biedny ja żuczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Gdzie taki pełznie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Schodzi ze szczytu Kończystej , teraz wiecie kto zrzucił kowadło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nadzoruje Wołowiec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ja znam tę kozę . Tylko skąd? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 1 minutę temu, Krisbin napisał: Ja znam tę kozę . Tylko skąd? Z Wołowca! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisbin Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 No jasne . Na Grzesiu też była. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Przed chwilą, Krisbin napisał: No jasne . Na Grzesiu też była. Przecież to klasyk Grześ-Rakoń-Wołowiec! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nobody Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Te też spotkane na klasyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatromen Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 2 godziny temu, Krisbin napisał: Ja znam tę kozę . Tylko skąd? Wspominała o jakimś Krisbinie , nie wiesz o kogo mogło chodzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi