KrzychDrl Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Mam pytanie czy w sobotę jutro tzn. 13.03 dam rade dojść na hale gąsienicowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Sobota, więc gdybyś wyszedł koło północy dasz radę bez problemów. Poźniej niezbędny może się okazać pług z lemieszem, no ewentualnie jakiś pojazd gąsiennicowy (w końcu zmierzasz na gąsiennicową), ale z dużym prześwitem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Dnia 12.03.2021 o 14:54, KrzychDrl napisał: Mam pytanie czy w sobotę jutro tzn. 13.03 dam rade dojść na hale gąsienicowa? Genialne pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 16 godzin temu, Jędrek napisał: Genialne pytanie Zawsze mi się wydawało, że genialne to powinny być odpowiedzi a nie pytania. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Dnia 12.03.2021 o 14:54, KrzychDrl napisał: Mam pytanie czy w sobotę jutro tzn. 13.03 dam rade dojść na hale gąsienicowa? To zależy co robisz w piątek wieczorem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 24 minuty temu, Zośka napisał: To zależy co robisz w piątek wieczorem I tak oto szczęśliwie doczekaliśmy genialnej odpowiedzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi