peter1 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Rumanowy(2428m) - dwuwierzchołkowy szczyt w głównej grani Tatr, między Gankiem a Żłobistym. Na stronę Doliny Kaczej zrywa się imponującą ścianą(600m)! Co ciekawe - ma taką samą wysokość co Hruby i Mała Wysoka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Przepiękny, dziki szczyt. Udało mi się go zrobić w parze z Gankiem.:) Jak ktoś będzie miał możliwość czy szansę gorąco polecam! Mało miejsca na szczycie, trzeba było uważać przy robieniu zdjęć. Ok, parę widoków: Żłobisty i Kończysta ze szczytu Wysoka Ganek, po lewej Rysy Gerlach Młynarz, Ciężka i Biała Woda Kacza i Litworowa Wysoka i Rysy Wysoka, Rysy i Ganek Ganek i Młynarz Dol. Złomisk i Tępa Rzut okiem w dół:) 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Świetne zdjęcia! Którędy wchodziłeś? Trudny do zdobycia szczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 21 godzin temu, Mateusz Z napisał: Świetne zdjęcia! Którędy wchodziłeś? Trudny do zdobycia szczyt? Dzięki. Cieszę się, że mam gdzie je pokazywać bo fejsa/insta etc. praktycznie nie używam a mam tego kilkanaście tysięcy.:) Od Gankowej Przełęczy schodziło się kawałek żlebem w dół a następnie wchodziło się w dość pionową rynnę a potem żlebkiem i ściankami na szczyt. Na pewno dziko tam było. Może z natłoku emocji nie zapamiętałem nic trudnego. Ale bułka z masłem też to nie jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 1 godzinę temu, peter1 napisał: Cieszę się, że mam gdzie je pokazywać Ja też się cieszę bo większość tych tras jeszcze przede mną i chętnie się dokształcę w tym temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Czekamy więc na więcej fotki świetne i fajnie, że tak je opisujesz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @peter1 WOW! czekam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi