wjesna Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Szukając zimy powędrowałam z Brzezin do Koziej Dolinki. Widoki nie zawiodły i zima też się pokazała. Szlak z Brzezin oblodzony, od Czarnego Stawu śniegu było coraz więcej i to takiego sypkiego a Zmarzły Staw uczynił swoim zmarznięciem piękne lodowe widoki Ludzi całkiem ok. Kościelec miał branie, na Zawrat też szli. Na szlaku na Granaty kogoś było widać. Autostrada przez staw funkcjonowała bez opłat. Edytowane 10 Lutego przez wjesna 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 43 minuty temu, wjesna napisał(a): z Brzezin do Koziej Dolinki. o i to jest pomysł , a zima super .Przy okazji uniknęłaś tatrzańskiego być albo nie być czyli:albo przez Jaworzynkę ,albo przez Boczań 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 46 minut temu, wjesna napisał(a): Autostrada przez staw funkcjonowała bez opłat. I nie skorzystałaś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, Jędrek napisał(a): I nie skorzystałaś? Nie wiem co się stało, ale instynkt stadny w tym przypadku nie zadziałał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, barbie609 moder napisał(a): o i to jest pomysł , a zima super .Przy okazji uniknęłaś tatrzańskiego być albo nie być czyli:albo przez Jaworzynkę ,albo przez Boczań Podejrzewałam, że tamtędy pójdzie sporo osób. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Pięknie W piątek 21 się wybieram w Tatry i już się nie mogę doczekać! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał(a): ale instynkt stadny w tym przypadku nie zadziałał i dobrze , mrozy nie były jakieś mocne więc pokrywa lodowa ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2 godziny temu, pmwas napisał(a): Pięknie W piątek 21 się wybieram w Tatry i już się nie mogę doczekać! Uazem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 8 godzin temu, wjesna napisał(a): Szukając zimy powędrowałam z Brzezin do Koziej Dolinki. Widoki nie zawiodły i zima też się pokazała. Szlak z Brzezin oblodzony, od Czarnego Stawu śniegu było coraz więcej i to takiego sypkiego a Zmarzły Staw uczynił swoim zmarznięciem piękne lodowe widoki Ludzi całkiem ok. Kościelec miał branie, na Zawrat też szli. Na szlaku na Granaty kogoś było widać. Autostrada przez staw funkcjonowała bez opłat. Fajna wycieczka. Dziękuję za relację. Cieszę się, że pogoda dopisała A tak btw, dobrze jest, chociaż na zdjęciach, zobaczyć zimę i śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 4 godziny temu, pmwas napisał(a): Pięknie W piątek 21 się wybieram w Tatry i już się nie mogę doczekać! Jakie plany? Prognozy są całkiem niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 38 minut temu, Mnich Admin napisał(a): Jakie plany? Prognozy są całkiem niezłe... Prognozy na 21 lutego to wróżenie z fusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 41 minut temu, Fibi napisał(a): Prognozy na 21 lutego to wróżenie z fusów Straciłem rachubę czasu. Byłem pewien, że 21 jest w ten piątek Nawet z @barbie609 moderwstępnie umawiałem się na wycieczkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 55 minut temu, Fibi napisał(a): Prognozy na 21 lutego to wróżenie z fusów ostatnio to w ogóle wróżenie z fusów , ostatni Turbacz to żeśmy w ostatniej chwili decydowali a i tak pogoda okazała się lepsza niż w przepowiedni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 3 godziny temu, Mnich Admin napisał(a): Jakie plany? Prognozy są całkiem niezłe... Nie wiem jeszcze. Do Murowanca i gdzie nogi poniosą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego W dniu 10.02.2025 o 11:24, barbie609 moder napisał(a): i dobrze , mrozy nie były jakieś mocne więc pokrywa lodowa ................... Chyba jest dość gruba bo ruch na niej był spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 20 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): tak btw, dobrze jest, chociaż na zdjęciach, zobaczyć zimę i śnieg Też nigdy nie myślałam,że do tego dojdzie, bo bylam z tych dla ktorych zima może nie istnieć, ale normalnie mi tęskno za śniegiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 11 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 19 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): Straciłem rachubę czasu. Byłem pewien, że 21 jest w ten piątek Pij więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 1 godzinę temu, wjesna napisał(a): Pij więcej Ja prawie abstynent, piję naprawdę bardzo okazjonalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 12 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 18 godzin temu, Mnich Admin napisał(a): Ja prawie abstynent, piję naprawdę bardzo okazjonalnie "Piję kiedy jest okazja i czasami kiedy jej szukam.” Miquel de Cervantes 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi