Krzysiek Zd Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 @Fibi fajne wycieczki relacje jak zwykle pierwsza klasa fajnie się czyta przypominają się własne przejścia na tych ciekawych szlakach. Super, że udało się Wam zrobić Otargańce bo to trochę niedoceniany fragment Tatr Zachodnich ale bardzo piekny . Zawratu też gratuluję Co do Koziego to najlepiej nie kombinować i iść normalnie od Zawratu odcinek piękny, trochę techniczny ale jest kupę żelastwa więc na pewno dasz radę....no i nowa drabinka A zejście do Piątki albo zielonym do Gąsienicowej bardzo przyjemnie się idzie. Co do Granatów to zgadzam się z @Zośka nie trudniej niż za Zawrat z Gąsienicowej Na Świnicę też bym nie kombinował wczesne wyjście i Zawrat-Świnica-Świnicka P. ...po co łamać przepisy i powodować irytację ludzi. Ps. Też mamy zaległą Świnicę więc możemy kiedyś połączyć siły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 (edytowane) Nie wiem co się tak upieracie, nie będzie żadnego żelastwa i żadnej drabinki i żadnej Orlej. To moje ostatnie słowo @Krzysiek Zd Otargańce są piękne, dzikie i puste pewnie dlatego, że tak trudno do nich dotrzeć. Nie wiem czy ja się odważę na Zawrat-Świnica, chyba że od 5 stawów. U mnie to wszystko małymi krokami, może się w końcu przestanę bać Rohatki( @vatra chyba też n ie była) to możemy połączyć siły i tam Edytowane 3 Października 2024 przez Fibi 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Zd Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 @Fibi Z Pięciu stawów trochę gorzej z transportem bardzo wcześnie rano....ale jakoś pewnie do ogarnięcia Na Rohatkę pewnie, że można nawet bym połączył wejście z jeszcze jednym pięknym i nietrudnym szczytem a widokowo bajka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 Teraz, Krzysiek Zd napisał(a): @Fibi Z Pięciu stawów trochę gorzej z transportem bardzo wcześnie rano....ale jakoś pewnie do ogarnięcia Na Rohatkę pewnie, że można nawet bym połączył wejście z jeszcze jednym pięknym i nietrudnym szczytem a widokowo bajka Byłam już na Małej Wysokiej Jak się wybiorę na Rohatkę to już raczej dla niej samej, ja za wolno chodzę na takie długie trasy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 13 godzin temu, Fibi napisał(a): A pogodę miałeś? I chodziłeś cały czas? Pogoda była zmienna, ale ogólnie spoko - raz tylko 3 dni z rzędu padało. Trochę pochodziłem, ale i tak jest niedosyt. Gdyby tak można było pojechać na początku maja i zostać do października ... Ale to chyba dopiero na emeryturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 5 godzin temu, Fibi napisał(a): To moje ostatnie słowo W tym roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 6 godzin temu, Krzysiek Zd napisał(a): po co łamać przepisy i powodować irytację ludzi. W mojej koncepcji kluczowe jest by być tam właśnie przed ludźmi idącymi z Zawratu. A jeśli już czasem idę "nieprzepisowo" to i tak trzymam się zawsze zasady że drugi kierunek ma bezwzględne pierwszeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 3 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2024 2 minuty temu, Jędrek napisał(a): W mojej koncepcji kluczowe jest by być tam właśnie przed ludźmi idącymi z Zawratu. A jeśli już czasem idę "nieprzepisowo" to i tak trzymam się zawsze zasady że drugi kierunek ma bezwzględne pierwszeństwo. Ludzie tak zapierniczają, że musiałbym wyjść o północy, żeby być tam przed nimi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 @Fibilał, trochę tego przeszłaś, trasy ciekawe i niespacerkowe. Udał Ci się urlop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi