J@n Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) fantastyczna pogoda ( choć 2 razy nas potężnie dolało) tłumy po polskiej stronie i luzik na Słowacji Edytowane 6 Września przez J@n 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 17 godzin temu, J@n napisał(a): 2 razy nas potężnie dolało Mnie raz, we wtorek. W poniedziałek zdążyłem wrócić do auta, zanim walnęło deszczem i gradem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Te łańcuchy to gdzie są? Bo znaki widzę czerwone a czerwone to mi się tylko z Rysami kojarzą i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 21 minut temu, pmwas napisał(a): Te łańcuchy to gdzie są? Orlej nie poznajesz? @Janpiękna wycieczka, w końcu w Tatry zawitałeś. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września 3 minuty temu, Mateusz Z napisał(a): Orlej nie poznajesz? @Janpiękna wycieczka, w końcu w Tatry zawitałeś. A widzisz. Automatycznie myślałem że to wszystko że Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 8 minut temu, Mateusz Z napisał(a): Orlej nie poznajesz? @Janpiękna wycieczka, w końcu w Tatry zawitałeś. to akurat fragment szlaku z Zawratu na Świnice 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września @J@n piękne foty . Jesień w Tatrach ma swój urok. Jelenie już ryczą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 8 Września Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 7 godzin temu, jaaga76 napisał(a): @J@n piękne foty . Jesień w Tatrach ma swój urok. Jelenie już ryczą? jeszcze nie słyszałam ale na krupuffkach pojawił się Yeti 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września 20 godzin temu, jaaga76 napisał(a): Jelenie już ryczą? Jeszcze bardzo nieśmiało, za ciepłe noce. Ale idzie ochłodzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września W dniu 8.09.2024 o 07:12, J@n napisał(a): na krupuffkach pojawił się Yeti Idzie zima 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września W dniu 8.09.2024 o 20:20, Jędrek napisał(a): Jeszcze bardzo nieśmiało, za ciepłe noce. Ale idzie ochłodzenie W mijającym tygodniu już pięknie ryczały, choć czasem nieco zagłuszane przez deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmwas Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) W dniu 8.09.2024 o 00:05, jaaga76 napisał(a): @J@n piękne foty . Jesień w Tatrach ma swój urok. Jelenie już ryczą? Byłem wczoraj na Kondratowej i ryczą. Głośno i wyraźnie Edytowane 21 Września przez pmwas 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi