Zośka 3,560 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 @Kacha a może to były właśnie te oświadczyny o których mowa w tym wątku ? 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kacha Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 9 minut temu, Zośka napisał: @Kacha a może to były właśnie te oświadczyny o których mowa w tym wątku ? Może... ? @cyrwus daj znać! ? Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,245 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 @cyrwus oświadczyny już były, czy dalej szukasz miejsca??? 1 Quote Link to post Share on other sites
Q'bot 1,844 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Może się już rozwieść zdążył, a Wy tu takie pytania zadajecie ? 2 Quote Link to post Share on other sites
jaaga76 3,245 Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 42 minuty temu, Q'bot napisał: Może się już rozwieść zdążył, a Wy tu takie pytania zadajecie ? @Q'bot to nie Las Vegas ??? 2 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted August 22 Share Posted August 22 Dnia 16.09.2020 o 20:46, jaaga76 napisał: @cyrwus oświadczyny już były, czy dalej szukasz miejsca??? Odkopuję po paru latach, bo temat ciekawy i dyskusja zabawna. Ale zawsze dziwi mnie że ktoś się rejestruje, zakłada temat, zadaje pytanie w swoim jedynym poście i nawet nie jest łaskaw się potem odezwać. Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,096 Posted August 23 Share Posted August 23 21 godzin temu, Jędrek napisał: Odkopuję po paru latach, bo temat ciekawy i dyskusja zabawna. Ale zawsze dziwi mnie że ktoś się rejestruje, zakłada temat, zadaje pytanie w swoim jedynym poście i nawet nie jest łaskaw się potem odezwać. Masz rację, to trochę dziwny zwyczaj.. Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,560 Posted August 23 Share Posted August 23 Kiedyś widziałam oświadczyny na Babiej ale niespecjalnie fajnie to wyszło bo dziewczyna była albo bardzo speszona albo niezdecydowana na powiedzenie "tak" i chłopakowi trochę głupio się zrobiło. Odeszliśmy żeby ich bardziej nie peszyć i nie wiem jak to się skończyło. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts