Pablo P Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Witam wszystkich tatromaniaków oraz miłośników gór. Niżne Rysy 2430 m.n.p.m , szczyt warty odwiedzenia. Wszedłem od strony polskiej od Buli pod Rysami wejście bardzo proste, chociaż sporo kruszyzny, widokowo bajka. Moja pierwsza wizyta na Niżnych, zamierzam tam wrócić od strony słowackiej. Jedyny problem na jaki natrafiłem to pielgrzymka na Rysy mimo wczesnej pory, z Palenicy wyszedłem około 5:20. Po zejściu ze szlaku problem tłumów się skończył. W sumie spotkałem cztery osoby. Zdjęcia z telefonu, wkrótce dorzucę jeszcze z aparatu, podpisy dodam po zalogowaniu z komputera, tak jest wygodniej niż z telefonu. C.d.n. Hinczowa turnia i Mięgusze Żabi Koń niby się nie wyróżnia a robi wrażenie Czarny Miegusz lekko w chmurach, Hinczowa, Wołowa, Żabia turnia i oczywiście Żabi Koń Ganek i Gerlach w całej okazałości Mięgusze Mięgusze po raz n-ty Żabi Koń, Żabia turnia, Wołowa turnia, na drugim planie Grań Baszt Ganek, Wysoka i Rysy Wysoka i Rysy Edytowane 2 Kwietnia przez Pablo P 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia @Pablo P- super zdjecia i relacja. Czekamy na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zośka Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia @Pablo P piękne widoki. Kiedy byłeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 16 minut temu, Zośka napisał: @Pablo P piękne widoki. Kiedy byłeś ? W sierpniu 2023. Od początku sierpnia do połowy, pogoda dopiero pod koniec dopisała, także zbyt dużo nie pochodziłem Edytowane 2 Kwietnia przez Pablo P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Kolejne foty Mnich i jego odbicie - lubię ujęcie z tej strony Morskiego Czarny staw Trzy Mięgusze Żabi Koń, Żabia turnia i Wołowa turnia na drugim planie Grań Baszt Gerlach w chmurach, Ganek i Wysoka, masyw Kończystej między Gankiem a Wysoką Gerlach i Ganek - zbliżenie Gerlach i Ganek w oddali Staroleśny Edytowane 3 Kwietnia przez Pablo P 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Super zdjęcia! Ale dorzuć je też w tym temacie: Trochę roboty dodatkowej ale warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 22 minuty temu, peter1 napisał: Super zdjęcia! Ale dorzuć je też w tym temacie: Trochę roboty dodatkowej ale warto! Nie zauważyłem tego wątku, mogę wrzucić i tam, choć nie chciałbym zbytnio powielać informacji. Twoje zdjęcia jak zwykle super. Ja nie zrobiłem tylko słupka granicznego, może mam na filmiku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 17 godzin temu, Pablo P napisał: Gerlach i Ganek - zbliżenie Cudo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 4 godziny temu, Jędrek napisał: Cudo Z Niżnych Ganek chyba najlepiej się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi