Jędrek Opublikowano 22 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Teraz, Mnich Admin napisał(a): Hubka W sumie liczyłem na inne skojarzenie, ale być może jesteś nieco za młody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 7 godzin temu, Jędrek napisał(a): W sumie liczyłem na inne skojarzenie, ale być może jesteś nieco za młody liczyłeś na Herberta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 13 godzin temu, J@n napisał(a): liczyłeś na Herberta ? Dla mnie Hupka wywołuje od razu skojarzenie: Czaja. Zresztą obaj mieli na imię Herbert. Straszyli nas nimi w latach 70-tych, ziomkostwa i te sprawy. Swoją drogą nie były to tak jednoznaczne postacie jak nam socjalistyczne media wówczas opisywały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 21:35, Jędrek napisał(a): Dla mnie Hupka wywołuje od razu skojarzenie: Czaja. Zresztą obaj mieli na imię Herbert. Straszyli nas nimi w latach 70-tych, ziomkostwa i te sprawy. Swoją drogą nie były to tak jednoznaczne postacie jak nam socjalistyczne media wówczas opisywały obecne media są na identycznym poziome w szerzeniu kłamstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 6 minut temu, J@n napisał(a): obecne media są na identycznym poziome w szerzeniu kłamstwa Czymże jest kłamstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@n Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 W dniu 25.10.2024 o 09:30, Q'bot napisał(a): Czymże jest kłamstwo? TVP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 A 4FunTV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi