Arti 6 Posted May 23 Share Posted May 23 Witam. Był ktoś niedawno na Sławku? Chciałem się popytać jakie warunki na niebieskim szlaku? Quote Link to post Share on other sites
barbie609 3,865 Posted May 24 Share Posted May 24 Tam jest chyba zamknięte do 15.06. Quote Link to post Share on other sites
Pablo P 175 Posted May 24 Share Posted May 24 Też mi się wydaje że wszystko powyżej schronisk jest na Słowacji zamknięte do 15 czerwca Quote Link to post Share on other sites
Mateusz Z 3,004 Posted May 24 Share Posted May 24 Na Sławkowski można wejść zgodnie z przepisami, jeśli nie ma ciągłej pokrywy śnieżnej. Byłem w Tatrach w weekend i myślę, że południowa wystawa i grań Sławkowskiwgo powinna być już względnie bez śniegu. 1 Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,079 Posted May 24 Share Posted May 24 3 godziny temu, Mateusz Z napisał: Na Sławkowski można wejść zgodnie z przepisami, jeśli nie ma ciągłej pokrywy śnieżnej. Byłem w Tatrach w weekend i myślę, że południowa wystawa i grań Sławkowskiwgo powinna być już względnie bez śniegu Chyba są jakieś kamerki pokazujace Tatry od południa. Quote Link to post Share on other sites
Arti 6 Posted May 31 Author Share Posted May 31 Dnia 23.05.2023 o 20:50, Arti napisał: Witam. Był ktoś niedawno na Sławku? Chciałem się popytać jakie warunki na niebieskim szlaku? Na Sławka można wchodzić w zimie. Szlak jest otwarty. Ponawiam pytanie o warunki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts