Arti Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Witam. Był ktoś niedawno na Sławku? Chciałem się popytać jakie warunki na niebieskim szlaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Tam jest chyba zamknięte do 15.06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo P Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Też mi się wydaje że wszystko powyżej schronisk jest na Słowacji zamknięte do 15 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Z Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Na Sławkowski można wejść zgodnie z przepisami, jeśli nie ma ciągłej pokrywy śnieżnej. Byłem w Tatrach w weekend i myślę, że południowa wystawa i grań Sławkowskiwgo powinna być już względnie bez śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 3 godziny temu, Mateusz Z napisał: Na Sławkowski można wejść zgodnie z przepisami, jeśli nie ma ciągłej pokrywy śnieżnej. Byłem w Tatrach w weekend i myślę, że południowa wystawa i grań Sławkowskiwgo powinna być już względnie bez śniegu Chyba są jakieś kamerki pokazujace Tatry od południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Dnia 23.05.2023 o 20:50, Arti napisał: Witam. Był ktoś niedawno na Sławku? Chciałem się popytać jakie warunki na niebieskim szlaku? Na Sławka można wchodzić w zimie. Szlak jest otwarty. Ponawiam pytanie o warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.