wjesna Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @Fibifajna ta Wasza wycieczka, przyjemnie się czytało Pogoda była jaka była ale i tak zobaczyliscie calkiem sporo zimowego krajobrazu. Wy macie daleko ja względnie blisko więc u mnie wchodzą w grę jednodniowe wycieczki i to w niedzielę. Ale powrót jest uciążliwy bo w niedzielę wracają wszyscy i czasem wolę jechać nie w Tatry tyko Gorce lub Beskidy byle nie musieć stać potem na zakopiance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Q'bot napisał: Kurde, mnie nie zawsze się udaje z dnia na dzień w prognozę wstrzelić a Ta zaplanowała 3 tygodnie! Zaplanowała, nie zaplanowała, ale pomarzyć można, co nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Pablo P napisał: Niestety komunikacja w naszym kraju nie jest specjalnie rozwinięta, nawet gdyby można było grzać ile fabryka dała to i tak pozostają inne problemy, zatory, wyprzedzające się tiry. Mimo że kilka tych autostrad jest to przy obecnym natężeniu ruchu stają się zbyt wąskie, poza tym Zakopianka jest w dalszym ciągu wąskim gardłem. Dlatego trzeba w nocy autobusikiem...człowiek wyspany i cały dzień zyskany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fibi Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @jaaga76ale to trzeba umieć spać w autobusie, ja pewnie rano wyszłabym na dworcu jako zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Fibi napisał: @jaaga76ale to trzeba umieć spać w autobusie, ja pewnie rano wyszłabym na dworcu jako zombie. Do wytrenowania , poza tym jak człowiek Tatry rano zobaczy, to zaraz mu się odechciewa spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 7 godzin temu, jaaga76 napisał: Dlatego trzeba w nocy autobusikiem Dla mnie to męczarnia. Pociąg podobnie - zawsze jakiś wypluty jestem po takiej podróży. Wolę w dzień, samochodzikiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi