Dryska 39 Posted March 19 Share Posted March 19 Z racji dzisiejszej zacnej pogody, postanowiłam "zahaczyć" o Małą Fatrę. Mam do niej blisko i jakoś zawsze lubię tu wracać. Pasmo jest małe, ale myślę że każdy, kto tu jeszcze nie był, znajdzie coś dla siebie, polecam? 8 Quote Link to post Share on other sites
Zośka 3,561 Posted March 19 Share Posted March 19 @Dryska piękne widoki. Byłam latem na Rozsutcach i Krywaniach i zachwyciłam się. 1 Quote Link to post Share on other sites
wjesna 2,105 Posted March 20 Share Posted March 20 15 godzin temu, Dryska napisał: każdy, kto tu jeszcze nie był, ? Ja nie byłam. Ale widzę, że to piękne miejsce Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted March 20 Share Posted March 20 Mała Fatra jest w planach, pod hasłem "za jakiś czas". ? Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,355 Posted May 3 Share Posted May 3 @Dryska Małą Fatrę miałam już dawno w planach, ale dopiero w kwietniu tego roku udało się wyskoczyć ? Szlak na Stoha zaliczony..... Następnym razem kolejne szlaki.... Myślę, że już niedługo... ? Jest godna polecenia..... Piękne widoki, piękne polany..... 8 Quote Link to post Share on other sites
Dryska 39 Posted May 3 Author Share Posted May 3 Kasiu, cudowna pogoda, cudowne zdjecia?, ja pamiętam jak kiedyś w dżdżystą pogodę dawałam czadu z Połdniowego Gronia w dół, dobrze że po drodze była kosodrzewina??? Pozdrawiam 1 Quote Link to post Share on other sites
Kasia K 1,355 Posted May 3 Share Posted May 3 6 minut temu, Dryska napisał: Kasiu, cudowna pogoda, cudowne zdjecia?, ja pamiętam jak kiedyś w dżdżystą pogodę dawałam czadu z Połdniowego Gronia w dół, dobrze że po drodze była kosodrzewina??? Pozdrawiam Pogoda może była przyzwoita, ale z południowego jak schodziliśmy to takie błoto było, że wszyscy po dwa razy lądowaliśmy - tak ślisko było. A buty oblepione tym błotem ważyły dwa razy więcej.... ?? Quote Link to post Share on other sites
Jędrek 1,253 Posted May 4 Share Posted May 4 "Na zimowo", ale i wiosennie. Urokliwie ? Quote Link to post Share on other sites
Artur S 1,480 Posted May 10 Share Posted May 10 Dnia 3.05.2023 o 21:24, Kasia K napisał: Pogoda może była przyzwoita, ale z południowego jak schodziliśmy to takie błoto było, że wszyscy po dwa razy lądowaliśmy - tak ślisko było. A buty oblepione tym błotem ważyły dwa razy więcej.... ?? Chyba niewielu osobom schodzącym tym szlakiem po deszczu udało się uniknąć gleby. Dla przypomnienia - wypadek auta HZS https://tatromaniak.pl/aktualnosci/wypadek-ratownikow-gorskich-w-malej-fatrze-samochod-spadl-po-stoku-film/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts