Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Przyjechałem tym razem do Zakopanego w środku nocy, pogoda następnego dnia miała być (jeszcze) niezła, więc czemu by nie przejść się kolejny raz Chochołowską? No to (oczywiście uprzednio wyspawszy się nieco) chodźmy. Rano było dość rześko, ale potem już całkiem przyjemnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Poleżałem jakąś godzinkę w okolicach kapliczki, jedząc , chłonąc widoki, łapiąc trochę i zastanawiając się czy mam ochotę iść na Grzesia któryś tam raz? Wyszło na to że mam, więc cóż było robić? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Temperatura była idealna na taki spacer, zero much itp uciążliwości (tylko samoloty latały jak wściekłe), więc szło się dobrze, jak na pierwszy dzień urlopu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 I tak się szło, aż w końcu się weszło (czy może doszło), potem się poleżało, pojadło, popodziwiało. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 No i jak to zwykle (niestety) bywa, należało w końcu przerwać te przyjemności i zejść na dół. Jedyną dodatkową atrakcją było porykiwanie niedobitków jeleni w resztkach lasu. Spacer przyjemny, tłumów nie było, do parkingu dotarłem jeszcze przed całkowitym zmrokiem, skorzystawszy pierwszy raz po wielu latach z podwózki bryczką pewnego sympatycznego Górala i jego rączego rumaka. I to by było na tyle - że zacytuję Klasyka ps - niestety, w kolejnych dniach pogoda nie była już tak piękna, a tydzień zakończył się opadami śniegu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 @Jędrekwycieczka fajna ,kiedy to było bo ani grama śniegu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) 37 minut temu, barbie609 napisał: kiedy to było bo ani grama śniegu, W tytule jest napisane, że 13 września. Ladne krajobrazy @Jędrek na tym zdjęciu ze sloncem które widac w dxiurze w chmurach mylalam, ze to śnieg. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez wjesna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 upss niedoczytałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 @JędrekJędrek nie chciakes pojsc dalej? Pogode miales fajną,Rakoń i Wolowiec nie kusił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 10 godzin temu, wjesna napisał: @JędrekJędrek nie chciakes pojsc dalej? Pogode miales fajną,Rakoń i Wolowiec nie kusił? Wycieczka miała być luźna. Późno wystartowałem, szedłem tempem spacerowym z długimi przerwami, z Rakoniem i Wołowcem na parkingu byłbym zapewne około 2 w nocy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Enty, nie enty... zawsze fajnie...bo wszystkie Grześki to fajne chłopaki... dwa tygodnie później było tak... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexi Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 9 godzin temu, jaaga76 napisał: Enty, nie enty... zawsze fajnie...bo wszystkie Grześki to fajne chłopaki... dwa tygodnie później było tak... Jak sie gdzieś często chadza to widoki można odtworzyć z pamięci ...nie ma bólu nawet jak mleko.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Jak sie gdzieś często chadza to widoki można odtworzyć z pamięci ...nie ma bólu nawet jak mleko.. No ba ... choć czasami patrzą się jak na nas jak na wariatów, gdy we mgle rozkminiamy co jest gdzie ... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 3 godziny temu, jaaga76 napisał: No ba ... choć czasami patrzą się jak na nas jak na wariatów, gdy we mgle rozkminiamy co jest gdzie ... Ja we mgle to wszystko wiem, gdzie co jest. Gorzej, jak mgła się podniesie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 3 godziny temu, wjesna napisał: Ja we mgle to wszystko wiem, gdzie co jest. Gorzej, jak mgła się podniesie Coś o tym wiem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 13 godzin temu, Lexi napisał: Jak sie gdzieś często chadza to widoki można odtworzyć z pamięci Albo z telefonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjesna Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Dnia 6.12.2022 o 21:18, Jędrek napisał: Albo z telefonu Każdy ma swój sposób 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi