jaaga76 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 2 godziny temu, Artur S napisał: Mam to samo @jaaga76 - idziemy ??? No!!!! Już się pakuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 @karpasani super naprawdę, piękne fotki Orientacyjnie do ogarnięcia tak na początek przygody z pozaszlakowych wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 15 godzin temu, Anuś napisał: @karpasani super naprawdę, piękne fotki Orientacyjnie do ogarnięcia tak na początek przygody z pozaszlakowych wejść? Dziękuję bardzo. Zdecydowanie do ogarnięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpasani Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Dnia 18.10.2020 o 18:02, sickboy777 napisał: Fajnie się te Twoje fotki ogląda, normalnie mam deja vu Ale faktycznie trafiłeś pogodowo, lampa przez cały czas. U mnie podczas środkowej części trasy, niedługo po zejściu ze szlaku, podwiało od dołu tyle chmur, że zrobiło się mleko i praktycznie nic nie było widać miejscami. Na szczęście im bliżej szczytu, tym chmury opadały coraz bardziej i coraz więcej słoneczka dookoła. Gratki! Tak zgadza się.Mieliśmy przepiękną pogodę.Było ciepło ale nie upalnie.Na niebie przemieszczały się chmurki,co dodawało uroku.Powiewał lekki wiaterek. Kilka razy w tym roku miałem takie warunki w Tatrach. Wtedy znajdujesz fajną miejscówkę,tylko sobie siedzisz i patrzysz,siedzisz i podziwiasz,siedzisz i delektujesz się tym co wokół ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Czas na moją Kończystą. Trasa: Popradskie Pleso - Przełęcz pod Osterwą - Tępa - Przełęcz Stwolska - Kończysta - Magistrala - Przełęcz pod Osterwą - Popradskie Pleso. Piękny szczyt, z przyjemnością tam powrócę bo już parę lat minęło. Kowadełko już nie to samo ale trudno, co zrobić. Najwięcej Słowaków(całe rodziny schodzące) spotkałem właśnie na Kończystej co jest w kontrze do teorii, że to głównie Polacy chodzą pozaszlakowo bez przewodnika. część 1: Gerlach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 (edytowane) część 2::) Kowadełko Wysoka i Ganek Tępa(Osterwa odrobinę z tyłu wystaje) i Klin Żleb wejściowy/zejściowy Gerlach z niższego wierzchołka Niższy wierzchołek z Kowadła Gerlach z Kowadła Edytowane 29 Grudnia 2020 przez peter1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 i część 3: Mur Kończystej Niższy z wyższego Batyżowiecki Staw Na Kowadle Dol. Rumanowa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @peter1gdzieś jeszcze nie byłeś w Tatrach??? Tak tylko pytam... Super foty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 15 godzin temu, jaaga76 napisał: @peter1gdzieś jeszcze nie byłeś w Tatrach??? Tak tylko pytam... Jest jeszcze parę miejsc... I dobrze bo warto mieć plany. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) 7 godzin temu, peter1 napisał: Jest jeszcze parę miejsc... I dobrze bo warto mieć plany. To fakt, ale jak już będziesz "wszędzie" to zostaje potem wersja "everestowska" .... wejście najstarszego, najmłodszego, w czerwonej skarpecie, bez skarpety, tyłem, przodem, z kwiatkiem lub bez.... Edytowane 3 Stycznia 2021 przez jaaga76 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 18 godzin temu, jaaga76 napisał: To fakt, ale jak już będziesz "wszędzie" to zostaje potem wersja "everestowska" .... wejście najstarszego, najmłodszego, w czerwonej skarpecie, bez skarpety, tyłem, przodem, z kwiatkiem lub bez.... Aż tak to może nie. Ale chciałbym mieć czas i możliwość wrócić w niektóre miejsca. Tak więc najpierw wszystko po raz, a potem po raz drugi etc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, peter1 napisał: Aż tak to może nie. Ale chciałbym mieć czas i możliwość wrócić w niektóre miejsca. Tak więc najpierw wszystko po raz, a potem po raz drugi etc. Trzymam kciuki Edytowane 4 Stycznia 2021 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Z górami czy raczej szczytami to tak, że nawet jak jestes któryś raz na nim to tak za kazdym razem jakos inaczej.... więc fajnie wracać w niektóre miejsca.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi