Anuś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Miś w górach czuje się najlepiej jest w plecaku tylko na górskich wędrówkach 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Anuś napisał: Miś w górach czuje się najlepiej jest w plecaku tylko na górskich wędrówkach Pozdrawiam Misia . Jak go zobaczę będę wiedziała, że to Ty Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez jaaga76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Anuś napisał: Miś w górach czuje się najlepiej No na tym pierwszym zdjęciu wygląda raczej na wykończonego To chyba już przy zejściu z Rysów zrobiłaś mu?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, vatra napisał: No na tym pierwszym zdjęciu wygląda raczej na wykończonego To chyba już przy zejściu z Rysów zrobiłaś mu?! To akurat na Gęsiej w styczniu było to pierwsze foto to taki leniuszek jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loki Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Anuś napisał: To akurat na Gęsiej w styczniu było to pierwsze foto to taki leniuszek jest No tak musisz to wszędzie wnosić i znosić tak z innej beczki: gdzie znalazłaś takiego misia wedrowniczka? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Tego leniucha długa historia... poprostu wpadł mi w oko i juz jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Dnia 3.08.2020 o 20:59, Anuś napisał: @Gieferg filmik super serio, fajna muza a kapelusz to wymiata Na ten sezon sprawiłem sobie nowy Cytat Ja na Rysach byłam 28.07 w to słoneczne okienko pogodowe i tu moja zguba Byłem wtedy w Dolinie Pięciu Stawów, ale to całe okienko trwało właściwie od 27 lipca do 2 sierpnia (z zachmurzeniem ale bez deszczu 31 lipca). Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Gieferg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vatra Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 49 minut temu, Gieferg napisał: Byłem wtedy w Dolinie Pięciu Stawów, Szedłeś w stronę Koziego? Być może minęliśmy się po drodze bo spotkałam taki kapelusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieferg Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) Byliśmy z dzieciakami więc tylko przez Wielką Siklawę do Doliny (gdzie dotarliśmy koło południa), a potem od razu w stronę schroniska i na Świstówkę. Może było tam tych kapeluszy więcej Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez Gieferg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi