Zośka Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Wszystkim Tatromaniakom pięknych wyjść i jeszcze piękniejszych powrotów. Zdrowia i spełnienia marzeń, celów i planów. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 I piwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Ode mnie dla Wszystkich Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz Tatr, jak najwięcej Tatr! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Admin Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Są cztery etapy w życiu każdego mężczyzny: - Wierzysz w św. Mikołaja - Nie wierzysz w św. Mikołaja - Przebierasz się za św. Mikołaja - Wyglądasz, jak św. Mikołaj Drodzy, życzę Wam, by miast rózg, pod Waszymi choinkami, poduszkami znalazły się wymarzone prezenty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Mnich ModeratorTobie do etapu IV jeszcze trochę brakuje , ja już w nim jestem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi