Maciej1980 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Witam. Mam pytanko. W wakacje planuję taką małą wycieczkę Baraniec- Rohacz Płaczliwy. Pierwszy raz będę w tym rejonie. Kondycję mam a z tego co czytam szlak jest prosty tyle, że długi Jak to wygląda jeśli chodzi o czas przejścia? Jest szansa wyrobić się w powiedzmy 10 godzin? Tzn. zdobyć oba szczyty, zejść do wejścia na szlak i później powrót jakąś komunikacją do Zakopanego? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 26 minut temu, Maciej1980 napisał(a): Baraniec- Rohacz Płaczliwy. tak to trochę dziwnie piszesz , nie wiadomo skąd podchodzisz dokąd chcesz zejść , myślę ,że trudno się będzie się odnieść jakoś sensownie. Natomiast co do komunikacji do Z-nego z tego rejonu to bez samochodu cienko to widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaga76 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 50 minut temu, Maciej1980 napisał(a): Baraniec- Rohacz Płaczliwy https://mapa-turystyczna.pl/#50.68480/16.27814/17 tu sobie policzysz orientacyjny czas przejścia. Zgadzam się z @barbie609 moder, że bez samochodu będzie problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Samochodem przejechać po grani także szybko ani łatwo nie będzie... Jeśi pogoda będzie dopisywać, to bez problemu startując z okolic Ziarskiej dotrzesz do Chochołowskiej. Latem ostatnie połączenia z Siwej Polany jadą po 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbie609 moder Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 7 godzin temu, Q'bot napisał(a): bez problemu startując z okolic Ziarskiej dotrzesz do Chochołowskiej. 12 godzin marszu ponad 2000 w pionie , no trochę to jest ........................Pamiętał bym o ubezpieczeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 13 godzin temu, Maciej1980 napisał(a): Baraniec- Rohacz Płaczliwy A start i meta gdzie? Bo chyba nie ma jeszcze usługi na którą czekam z niecierpliwością - dowożenia delikwenta dronem na grań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2 godziny temu, Jędrek napisał(a): dronem na grań Hahaha, właśnie wczoraj przed finałem pucharu króla ktoś latał nad stadionem, stojąc na dronie. Hosanna, doczekałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q'bot Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia @Jędrek Możesz patriotycznie zakupić Jetsona One, startując u podnóża Tatr dolecisz na dowolną grań, byleby jakoś strasznie nie wiało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi